Jel zna neko gde tu negde na potezu od Dorcola do Slavije ima free Wi-Fi sa free netom? Ali da stvarno ima net, a ne ono `evo signala, samo eto nema internet`.
Mislim da nema nigde u gradu javni internet koji zaista radi, a da ne pominjem sto se nadje uvek neki pametnjakovic koga ispunjava da hakuje WiFi i zakljuca ga namerno, kako bi se pokazao.
:: Jel zna neko gde tu negde na potezu od Dorcola do Slavije ima free Wi-Fi sa free netom? Ali da stvarno ima net, a ne ono `evo signala, samo eto nema internet` ::
U vreme kad za crvenu (dve kutije pljuga, dorucak i kafa) uzmes kod telenora i vipa 10GB koji traju mesec dana on pita ima li net za dzabe... JEL ZNA NEKO GDE IMA BEZOLOVNI 98 ZA DZABE, TROKIRA MI 3.2T, DA GA ODVRNEM JEDNO 260 DA PRODUVAM TURBINU????
E brate, hoces da iskuliras malo i da mi ne trujes temu? Znam sta mogu da uzmem, ali ti ne znas sta mi treba. Please...
operator, bas ti hvala za NS, skocim tamo, odradim pa se vratim. Daj reci i gde ima dobre pljeske, kad sam vec tamo :P
obradmi, hvala.
:: U vreme kad za crvenu (dve kutije pljuga, dorucak i kafa) uzmes kod telenora i vipa 10GB koji traju mesec dana on pita ima li net za dzabe.. :: JEL ZNA NEKO GDE IMA BEZOLOVNI 98 ZA DZABE, TROKIRA MI 3.2T, DA GA ODVRNEM JEDNO 260 DA PRODUVAM TURBINU????
AKo ti nije frka da ideš do NS-a, baš sam pre neki dan testiro net od KFC-a u Bigu, i bio je oko 50Mb
Black Wolf
:: E brate, hoces da iskuliras malo i da mi ne trujes temu? Znam sta mogu da uzmem, ali ti ne znas sta mi treba. Please.. :: :: operator, bas ti hvala za NS, skocim tamo, odradim pa se vratim. Daj reci i gde ima dobre pljeske, kad sam vec tamo : :: :: obradmi, hvala :: :: :: :: U vreme kad za crvenu (dve kutije pljuga, dorucak i kafa) uzmes kod telenora i vipa 10GB koji traju mesec dana on pita ima li net za dzabe.. :: :: JEL ZNA NEKO GDE IMA BEZOLOVNI 98 ZA DZABE, TROKIRA MI 3.2T, DA GA ODVRNEM JEDNO 260 DA PRODUVAM TURBINU????
Ok, sorry, bezvezni ispad. A zbilja sta ce ti dzabe net i maltretiranje oko toga?
:: E brate, hoces da iskuliras malo i da mi ne trujes temu? Znam sta mogu da uzmem, ali ti ne znas sta mi treba. Please.. :: :: operator, bas ti hvala za NS, skocim tamo, odradim pa se vratim. Daj reci i gde ima dobre pljeske, kad sam vec tamo : :: :: obradmi, hvala :: :: :: :: U vreme kad za crvenu (dve kutije pljuga, dorucak i kafa) uzmes kod telenora i vipa 10GB koji traju mesec dana on pita ima li net za dzabe.. :: :: JEL ZNA NEKO GDE IMA BEZOLOVNI 98 ZA DZABE, TROKIRA MI 3.2T, DA GA ODVRNEM JEDNO 260 DA PRODUVAM TURBINU????
Pa da ga zakljuca :D :D Ja sam ih bar 500 do sada zakljucao, ostalo u NS 10-ak i u BG jedno 15, al necu da kazem lokacije da mi otmete zadovoljstvo. Po manjim gradovima i mestima sve zakljucano, samo u Nisu, pored gradske uprave jedan lokal me jebe vec mesecima.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Mnogo pitas, sinak, mnogo pitas... zezam se, treba mi samo da mogu da koristim Viber. Necu sad da se obavezujem na godinu dana zbog par dana, uzecu kad mi bude vise odgovaralo.
gilopile, jel stvarno ima na petnaestak mesta? Nisam tu, bicu za neki dan, pa pokusavam da se obavestim na vreme, da ne lutam. Najbolje ako ne treba da se petljam s nekim logovanjem, samo ukljucim wi-fi i vozim.
: :: A zbilja sta ce ti dzabe net i maltretiranje oko toga ::
u svakom kaficu za espreso ces dobiti i pass za wifi koji se ne menja bas svaki dan. Popij kafu i uzmi sifru za net na lokaciji koja ti odgovara, ne znam sta je razlog da bas mora free net.
Ako mislis da te ne mogu provaliti ko si, tako sto ces se prikaciti na free net, onda si u zabludi.
Pa moze i tako mislim, nego nisam znao za to a i valjda je logicnije da prvo razmisljam free i sto jednostavnije. Uzecu kafu i sifru ako moram lol. To s provaljivanjem veze nema, nista nedozvoljeno.
Nego, jel to vazi i za telefon? Samo mi to treba, ne nosim nikakav komp.
@LVirt Ma ima bre u BG bar 10 sada trenutno, par komada sam lock, fala kurcu. U NS mi je ostalo tacno 11 kom ( operator je to dobro procenio, samo nije racunao jedan cafffe bar na periferiji ).
Javi samo kad dolazis u prestonicu i koliko boravis, otkljucacu sve, nikakav problem. A ne bi bilo lose da mi posaljes broj mob. na mail pa cemo da resimo problem free net-a, boravka u BG, klope, zezancije po klubovima i ostalo :).
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: @LVir :: Ma ima bre u BG bar 10 sada trenutno, par komada sam lock, fala kurcu. U NS mi je ostalo tacno 11 kom ( operator je to dobro procenio, samo nije racunao jedan cafffe bar na periferiji ) :: :: Javi samo kad dolazis u prestonicu i koliko boravis, otkljucacu sve, nikakav problem. A ne bi bilo lose da mi posaljes broj mob. na mail pa cemo da resimo problem free net-a, boravka u BG, klope, zezancije po klubovima i ostalo :) :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647037. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.