Ljudi, imam komp na koji sm postavio Wireless, e sad kako da surfujem po netu preko umrezenog laptopa, posto je obican desk racunar burazerov, pa se krvimo non-stop.??? Ovo bi resilo dosta nevolja u kucu, naravno ako izuzmem ono sa zenom (bonus penis, paxi domus) :-))))) PozZ
1. Šta si postavio Wireless? Karticu ili ruter? 2. Gde si postavio `Wireless`? 3. Šta ti znači `umreženi laptop`? Ãime je `umrežen` i gde? Na računar ili gde? 4. Piše se: `bonus penis pax im domus`
ATI cards are like buses... They`re huge, red and have bad drivers. American Grafitti
1. Wireless karticu, povezao sa kantenom i sve radi... 2. Ne razumem pitanje? Ali ako mislis na koji komp, onda je na desk. 3. Znaci da sam umrezio svoj laptop sa burazovim deskom preko kabla. 4. Znam kako se pise, greska u pravopisu... 5. Hvala na trudu...
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647295. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.