Da li rade van Niša? Zainteresovan sam za Fiber + TV, ali na mejl mi nisu odgovorili, a na poziv se niko ne javlja. Malo neprofesionalno. Inače Ćuprija je u pitanju. Ovde imaju bežični internet, ali ne znam za Fiber.
Ako će tehnička podrška eventualno da ti se javlja na telefon isto kao i njihova info/prodajna linija sada, u širokom luku ih zaobiđi, kakvu god ponudu imali `na papiru`!
uvek su bili ljubazni, mada nzm da li imaju optiku i u Cupriji, ako su duze vreme tamo vec, ne bi trebalo da im treba mnogo vremena da i optiku sprovedu.
Samo da znas, drugari su mi rekli da optika ide do kuce ili bandere, a onda opet sprovode koaksijalnim kablovima po kuci gde treba.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.