Vidim po netu da je SBB turio vecinu korisnika interneta CGN NAT.Posto nikako ne mogu odraditi port forwarding,kako mogu proveriti da li sam i ja pazario NAT? IP mi je u opsegu 188.......
Mani se port forwading-a, zaradices ransomware isto kao i ja, ne bih ti savetovao uopste da ukljucujes port forwarding, nego lepo napravi profi stvar, mikrotik, staiticka adresa i vozi.
Ako ti nesto znaci, moja adresa je u opsegu xxx.xxx.119.xxx
:: Vidim po netu da je SBB turio vecinu korisnika interneta CGN NAT.Posto nikako ne mogu odraditi port forwarding,kako mogu proveriti da li sam i ja pazario NAT :: IP mi je u opsegu 188...... ::
Pogotovo sto jeftiniji modeli nisu sposobni da podrze iole ozbiljniji rad. Dovoljno je da forwarduje VPN i podigne sebi VPN server. Sto se statike tice. Ako vec mesecno placas racun, mozes i jednom mesecno da obnovis na no-ip za besplatan DNS ka svojoj IP.
Nista nije nuzno. Jeftiniji modeli od 5-6k nisu, ali za par hiljada vise jesu i nisu bacene pare. Nije ni to jeftino, ali sigurnija je varijanta nego no-ip/ DNS. Dok se to ne uradi, TeamViewer.
:: Pogotovo sto jeftiniji modeli nisu sposobni da podrze iole ozbiljniji rad. Dovoljno je da forwarduje VPN i podigne sebi VPN server. Sto se statike tice. Ako vec mesecno placas racun, mozes i jednom mesecno da obnovis na no-ip za besplatan DNS ka svojoj IP :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.