nece ti raditi posto su oba izlazi za emitovanje a ne za prijem signala
ali slobodno ubodi
NISTA BEZ KABLA
:: povetivao sam i ja na tv kartu, ali mislio sam da utaknem hdmi između resivera i grafe, npr, pošto mi monitor nema hdmi po default-u. :: :: :: AMD FX 835 :: Gigabyte GA-990XA-UD :: Kingston Hyperx Genesis 2x4gb 160 :: Asus 970 Stri :: Samsung f3 Spinpoint 1t :: WD black 1t :: Super Flower SF-800P14H :: Fractal Design Define R2 black pear :: Altec Lansing MX-502 :: Dell UltraSharp u241 :: ::
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Jel to znači da Mac ima i ulaz i izlaz (HDMI)? Doduše imam Sierra-u ali Mac Book 2010.....
:: :)))))) :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: ...ali mislio sam da utaknem hdmi između resivera i grafe, npr, pošto mi monitor nema hdmi po defaul :: :: :: :: :: ::
Otkud ti taj zakljucak? Svaki laptop ima samo video izlaz preko HDMI. iMac mogu da sluze kao monitori preko Thunderbolt porta. Za sve ostalo ti treba neka eksterna video capture kartica.
macOS Sierra What can your Mac do now? Just ask.
:: Jel to znači da Mac ima i ulaz i izlaz (HDMI)? Doduše imam Sierra-u ali Mac Book 2010.... :: :: :: :: :)))))) :: :: :: :: macOS Sierr :: :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: :: :: ...ali mislio sam da utaknem hdmi između resivera i grafe, npr, pošto mi monitor nema hdmi po defaul :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pardon, tek sam sada skontao da ti je to potpis a ne poruka :-)
:: Otkud ti taj zakljucak :: Svaki laptop ima samo video izlaz preko HDMI. :: iMac mogu da sluze kao monitori preko Thunderbolt porta :: Za sve ostalo ti treba neka eksterna video capture kartica :: :: macOS Sierr :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: Jel to znači da Mac ima i ulaz i izlaz (HDMI)? Doduše imam Sierra-u ali Mac Book 2010.... :: :: :: :: :: :: :: :)))))) :: :: :: :: :: :: macOS Sierr :: :: :: What can your Mac do now? Just ask :: :: :: :: :: :: :: ...ali mislio sam da utaknem hdmi između resivera i grafe, npr, pošto mi monitor nema hdmi po defaul :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Mozda jedino ako nemas galvansku izolaciju, obicno postoji razlika potencijala izmedju kablovske I kucnog uzemljenja, svojevremeno sam spalio Video IN na tv-u kome sam prikljucio kompjuter, ta struja je bila dovoljna da pokrene neki manji motorcic, bas se secam zezao sam se free energy od kablovske :) strasno...
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.