Internet im je sve gori i gori tako da mogu da povecaju i na 300mbps dzabe kad puca stalno.
Inace sto kaze tonce kad povecaju ljudima bez ugovora onda nek se jave, ja i dalje imam 10/1mbps a placam 2500 dinara...sto je najgore hteo sam da im vratim opremu i da samo imam kablovsku ali zbog duga ne mogu (kao kad uplatim ceo dug onda mogu da vratim opremu i da ostavim samo kablovsku.Znaci priseiljen sam da koristim nesto sto ne valja i da placam 2500 dinara sve dok ne uplatim dugovanje.
A da ne pricam o tome da mi je d3 uredjaj ne isparavan a drugi mi nisu dali.
za sada sve sljaka ki podmazano 9.5-12.5MByte/s, sta vise prede, le prrrrrrrr
p.s.
slava im :)...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Meni kad je istekao ugovor uzeo sam nov i lepo dobio povecanje brzine i 3 meseca nisam placao...radi mi sve ok uglavnom XD Ovde je tesko naci nesto, a da nisu govna i lopovi realno...mobilni operateri, telekom itd...
:: Internet im je sve gori i gori tako da mogu da povecaju i na 300mbps dzabe kad puca stalno :: :: Inace sto kaze tonce kad povecaju ljudima bez ugovora onda nek se jave, ja i dalje imam 10/1mbps a placam 2500 dinara...sto je najgore hteo sam da im vratim opremu i da samo imam kablovsku ali zbog duga ne mogu (kao kad uplatim ceo dug onda mogu da vratim opremu i da ostavim samo kablovsku.Znaci priseiljen sam da koristim nesto sto ne valja i da placam 2500 dinara sve dok ne uplatim dugovanje :: :: A da ne pricam o tome da mi je d3 uredjaj ne isparavan a drugi mi nisu dali :: :: Govnari smrdljivi :: ::
Jel samo kod mene (Beograd,Slavija) u pitanju da od juce predvece postoji neki problem sa internetom,sporo ucitavanje stranica i slicno,evo i danas takodje,samo ujutru je radilo OK posle opet neko `kocenje` ili sta vec ?
i5 2320 3.0MHz Gigabyte GA-Z77M-D3H DDR3 8 GB Kingston Xyper 1600 Powrecolor R9 270 TuboDuo Cooler Master 332 Elite Logitech X-230 Philips 22` LC Power 650W Green Power V2.3
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.