Od nedavno sam uveo SBB internet i dobio naravno CISCO EPC3928 modem koji mi pravi problem sa telefonima koji su konektovani preko wifi. U pitanju su HTC m8 i samsung s4, oba telefona ako se ne koriste npr. 10 minuta izgube wifi konekciju, tj wifi od sleep. ALi od strane modema, ne od strane telefona. Imam i telekomov net i to se na havajcu nikada ne desava. Dakle nije naravno ono wifi sleep podesavanje na androidima. Zbog ovoga npr. ne stizu poruke na viberu, whatsapp-u itd.
@gatekeeper, nisam se setio da to probam sa fiksnom IP, za sada mi se cini da je stvar resena kada sam cekirao WMM Support i No ACK. Ako primetim da ponovo ne radi, probacu sa fiksnom adresom. Hvala svakako.
@neXus2000, isljucio sam WPS, uvek ga gasim zbog problematicnih exploita tako da nije to sigurno.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.