Izvinjavam se ako vec ima ova tema negde ali moram da pitam, nisam skoro imao ovako lose stanje pa me zanima jel to samo kod mene ili jos neko ima slicnih problema:
Trio Gold Premium Qratz + Ubrzaj NET 20 = 6.180rsd/mes., 120/5, sad po novom mislim oko 7.000rsd, s`tim što sam izlupao fixni - legnem spavam 3x me budio, pa će 400rsd dole, znači 6.600rsd/mes. 160/8-10 - zanimljiva stvar je to što sam u svom SBB office-u imao opciju Ubrzaj NET 60 koja se nigde zvanično ne pominje - ako je još neko ima neka napiše. Kako god, skupo plaćamo net, al` to nam je što nam je... za sada...
- pingvin je obično od 0 do 7, retko 9, al nikad preko!
:: Izvinjavam se ako vec ima ova tema negde ali moram da pitam, nisam skoro imao ovako lose stanje pa me zanima jel to samo kod mene ili jos neko ima slicnih problema :: :: http://prntscr.com/8frth :: :: :: Ovako je vec vise od dva dana, download je jako mali a ne retko i skorz pukne net :: :: U pitanju je okolina Beograda da budem precizniji :: :: Edit: Admin
:: Njihov wifi na uredjaju zna da daje takve rezultate s vremena na vreme :: :: Posebno ako si malo dalje od njega :: :: Takodje ukoliko imas i njihovu digitalnu TV kablovsku, vrlo je preporucljivo jednom u par dana resetovati uredjaj. Posle sve mnogo bolje radi :: :: Pozdrav :: :: :: najidealnije :: idealno :: ::
Internet posle `ubrzanja` sve losije i losije radi, ogromne oscilacije i padovi, pucanje veze, zabadanje ..ja ne znam sta da radim vise ovo je neizdrzivo.
Ja sam u maju mesecu imao takav problem ganjao sam ih 2-3 nedelje na kraju se ispostavilo da je bio riknulo pojacalo na banderi takodje nisam mogao da gledam HD kanale bili su ljubicasto zeleni to mi se sve desavalo u vecernjim satima kasnije i po danu.Internet nisam imao 2 noci uopste. Ja zivim u Sr.Kamenici.
...kao neki sum na cvoristu, tamo vamo.Medjutim video sam ja odmah da to nije to, cim su oni kao to sredili ja probam i ono kao radilo je za nijansu bolje ali daleko od dobrog.Zvao sam ih opet ali su sad poceli da izbegavaju kao vikend, pa onda nemaju dovoljno ljudi na terenu i tako te fore sto samo dokazuje da su u velikom problemu i oni i mi sa njima.
p.s
Neka vrate brzinu na vrednosti pre ovog zadnjeg povecanja jer ocigledno da nemaju kapaciteta da to isprati.
Jutros oko pola dva sam merio brzinu i bilo je 19,8/3.04 mb/s, a od 9h jutros do sada od 0.6-5/2.1-2.9 mb/s
Inace kablovska radi najnormalnije, nisam primetio neke razlike u kvalitetu slike.
Broj postavljenih tema: 60361. Broj poslatih odgovora: 647052. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.