Možda neko ima sličan problem: Zadnjih nekoliko meseci ruter Cisco EPC3925 TAČNO na svakih sat i po blokira kućnu mrežu u trajanju od 3-4 minuta. Tražio savet od SBB `stručnjaka`, poslali majstore koji su izjavili da to ne mogu da reše i da tražim dalje pomoć. Tada je počelo dopisivanja... U međuvremenu ja sam probao svašta: resetovao ruter, menjao parametre mreže, firewall itd. Upalio je HARDVERSKI reset (fabrički) i ponovo konfigurisanje rutera i već nekoliko dana nemam problem! Pogledajte: http://www.dodaj.rs/f/1r/Iw/3uNCvqwL/1.png
Stvarno sam se i sam sebi nasmejao, tvoj komentar me oraspoložio! Nije mi bilo lako, softverski sam ga resetovao stotinu puta i mislio sam da je dovoljno, mreža ima preko 20 uređaja i nije mi se ponovo radila konfiguracija... U svakom slučaju, ovde na forumu se često ljudi žale na totalne prekide SBB.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.