Dugo sam vec IKOM-ov korisnik i do sada nisam imao vecih problema sa njima.
Ono sto sam primetio u poslednje vreme je kasnjenje i sporo ucitavanje strana, sto se do sada nije desavalo, jer imam Flat 5 sa brzinom od 100 Mbps.
Dodatno, podaci mi se prikazuju potpuno pogresno, sa do sada nepoznatim IP adresama. Npr. speedtest.net registruje da mi je provajder iz Austrije, JM-DATA Gmbh i sta god pokusao to ostaje. Isto tako, Team Speak me prepoznaje kao da dolazim iz Makedonije i ni to ne moze da se promeni. Ovo su samo neke od stvari koje sam primetio.
Deluje kao da signal ide svuda okolo dok ne dodje do mene. Ne znam o cemu se radi, kao i da li ima jos neko sa slicnim iskustvima, pa javite ako znate nesto vise o ovome.
Pozdrav,
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
nikakvih problema... zvezdara....speed test...standardno : interaktivne kablovske...bla bla bla...48 Mbit down.... protrči malo svoj računar antivirusom i Mbam-om... nije isključeno da si negde pokupio neke mrežne smarače....
Re: IKOM...Zato sto kabl, jednim svojim delom prolazi kroz...
12.06.2015. 23:51
status: user broj poruka: 10998
Cicevacku klisuru (ali je dobro izolovan protiv vlage i prasine)...
:: :: :: To se i meni desavalo i na nekim sajtovima mi prijavljivao da nisam iz Srbije a na speed testu da sam iz Cicevca (i ako sam iz BG-a) :: :: Probaj da ugasis pa upalis ruter (meni je tako posle oko mesec dana pomoglo da se vrati normalno ::
Ne znam za 01. jul, ali povecanje brzina ce biti sigurno, meni su poslali najavu za to. Konkretno meni se DL menja sa 100 na 125 Mbps, a UL sa 2 na 4 Mbps.
Nude mi i opciju da se DL poveca na 150 Mbps ako se prijavim za fiksni kod njih.
Sto se tice originalnog posta, nista se nije promenilo, i dalje sam u Austriji i Makedoniji.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - I Don`t Know What That Means
:: Gde pise to :: http://valid.canardpc.com/7wegi :: :: :: Ubrzavaju se paketi od 1. jula pa su verovatno pripreme u toku :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.