Na poslu do kancelarije stize prilicno oslabljen i nestabilan kompanijski WiFi signal. Zeleo bih da u kancelariji imam stabilan WiFi (radi telefona i laptopa).
1) Kako najjeftinije da svoj PC u kancelariji pretvorim u WiFi hotspot? Zeleo bih neko najjeftinije i najminimalnije resenje, dovoljan mi je minimalan domet od nekoliko metara. Znam da bih da bih to mogao preko WiFi rutera, ali to mi je overkill, i nepotrebno preskupo (~2000 din)... vise bih voleo nesto u obliku minimalnog USB dongle-a, koji bi LAN PC-ja emitovao po kancelariji... Predlog da takav uredjaj? Pozeljno sto jeftinije (idealno ~500 din ako postoji nesto u tom rangu, max 1000 din)...
2) Alternativa bi verovatno mogla biti neki WiFi repater, koji bi kompanijski WiFi signal pojacao u mojoj kancelariji, mada ocekujem da bi ovo bilo skuplje resenje...
Takvu tplink i mozda cak vecu antenu a onda sam jos vecu eksternu sa postoljem nasrafio na kartu i vatam signal sa drugog kraja kuce oko 5 zidova i 60m daleko.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.