Da, treba ti voice modem i adekvatan software. Imalo nekad po netu, a sada nisam siguran da ima nesto za dz. Nekada sam koristio Ezvoice kao sekretaricu, a cini mi se da sam mogao i da se javljam na poziv...
Ako ti laptop nije iz doba jure, verovatno nema ugradjen modem, a ni mini PCI slot, onda trebas uzeti i:
trazi svuda,pusti pametovanje,tipa proslo je zastarilo a i pogledaj ovaj forum mozda nadjes nesto tebi korisno http://ow.ly/N4H5y Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Popnes se na laptop i odgovoris na poziv sa `pronto`...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.