Dali neko ima iskustva sa Beotelovim ADSL-om i IPTV ?
STRANA 1 OD 1
dejan-pc
Dali neko ima iskustva sa Beotelovim ADSL-om i IPTV ?
12.05.2015. 09:34
T61244
status: user broj poruka: 6
U poslednje vreme Beotelnet nudi ADSL 10Mbs preko wi-fi routera zajedno sa IPTV sa 100 kanala za 1890 din mesečno. Pošto ozbiljno razmišljam o ovom paketu, a poučen iskustvom šta znači potpisan ugovor na 2 godine a provajder baš ne poštuje svoje obaveze (sem da redovno traže novac), pitanja važna pre `potpisa` :
Dali neko ima iskustva sa ovim paketom tj. sa uopšte uslugom Beotelnet-a ? Dali se preko IPTV-a mogu nesmetano da gledaju TV programi ako istovrmeno wi-fi-em ide download i surfanje netom ? Dali ima prekida i smetnji ili zastoja u protoku, kočenja slike ? Kakav je kvalitet isporučene TV slike ? Kakav je odziv njihove tehničke podrške u slučaju problema ? Dali se često dešavaju prekidi signala ?
adsl i iptv,na net nemam nekih prituzbi ,konekcija i sve ostalo ok,e sad ip tv mi se nije svideo i cekao sam da istekne ugovor da ne bih placao penale i prikljucio sam se na lokalnu kablovsku TV,kablovska je brza bolja jednostavnija,e sad ja nisam skontao sve opcije resivera na IP TV jer recimo prvi program mi je bio na 124 kanalu a national G na 607 i tako,nisam ni hteo da ulazim duboko u materiju jer sve kaze obicna kablovska ako mozes je bolja meni naravno,e sad ja sam imao protok 6mb/s i dodali su jos 4 za IP TV,i ip ima nekad onaj net lag i sta ti ja znam,adsl mi je ekstra imam dimnamicku IP kao i ostali adsl useri i net mi je do sad bio ok cak i servis je jednom dosao uoci Bozica sto nisam mogao da verujem u tu azurnost,i rekao mi je lik koji mi je menjao riknut ruter,ali je prvo pokusao da uvali polovnog koji nije ok,i onda na foru je izvadio nov iz celofana sta je rekao,da od sad kvarovi rutera i slicno placaju potrosaci posto ima dosta `[ametnjakovica `koji se `igraju sa ruter setings-om,to kad sam mu pomenuo skriptu za reconect na JD npr,kao skripta ce pokvariti ruter i @dejan-pc vidim da si postavio pitanja u lepom rasporedu ali tesko da neko moze konkretno da ti odgovori na ista,jednostavno bolja je kablovska od IP TV da ne navodim razloge bzvz Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Ma, u principu svi su isti, uzmes neki paket, pa posle oni ukidaju kanale kako hoce. Imao sam HD Nat.Deo.Wild i ukinuse iz citsta mira, ako odem tamo cu da napravim rusvalj, bolje da ne idem. Imao sam IPTV plus dodatni paket HD kanala i sada sam uzeo lokalni KDS paket sa digitalnom i HD kanalima i moje licno, subjektivno misljenje je, sto se tice kvaliteta slike, meni je bolje na ovom KDS-u i zasad radi okey.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.