Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Problem sa mobilnim operaterom
STRANA 1 OD 1
Error Problem sa mobilnim operaterom 11.05.2015. 14:15 T61242

status: user
broj poruka: 133
Nisam imao gde da smestim temu, pa sam je zato stavio ovde jer je najpribližnija problematici mobilnih operatera.
Željko Arnautović, gazda ove kuće jer zabranio da se pominju bilo kakva imena bilo kakvih firmi ali ja moram da ovde javno, pred svima vama, iskažem svoje razočarenje u Telenor i to zbog sledećeg:

Lice, koje neću imenovati, sedelo je sa mnom u automobilu na suvozačevom mestu (moj bivši drug). Ja sam dan dva ranije promenio broj u Telenoru i čikao sam ga da pogodi koji mi je broj.

I znate šta se dogodilo? Moj S4 mini stoji u mojoj ruci (lice koje sam naveo nema pojma koji mi broj i ne dodiruje niti je diralo moj telefon) i zvoni mi telefon. Na displeju se očitava njegov broj mobilnog telefona. Moja reakcija - ZGRANUT.

Pre neki dan mi je priznao da ima nekog prijatelja koji je neki direktor ko zna čega u Telenoru, više hvaleći se time što poznaje tako `uticajnu` osobu nego što bi mi odao tajnu, a i bio je poprilično pod gasom (alkoholisan ko letva).

Ja sam nakon toga više puta zvao korisnički servis 063 9000, a još onda prošle godine i pisao mejlove da se utvrdi na koji način je to lice dobilo moj broj telefona na šta su se oni (da izvine pošten i kulturan svet) napravili ludi i rekli mi da niko iz Telenorovog ogranka u Srbiji nije dao nikakve informacije o mom broju. Dakle, narodski rečeno - napravili me ludim.

Elem, nakon više poziva kol centru, saznajem da može da se udari šifra na svaki ugovor i da bez te šifre ni sam CEO Telenora u Norveškoj ne može da sazna ko stoji iza određenog broja (govorim sve vreme o POSTPAID brojevima) bez SUDSKOG NALOGA. Dakle, taj pin ili šifra kako je zovu ne važi samo u slučaju da ste putem mobilnog (postpaid) broja počinili neko kriminalno delo.

Imam par pitanja za Vas dragi forumaši apropo celokupne ove priče koju sam se trudio da što detaljnije iznesem:

1) Šta biste uradili da na osnovu vašeg imena i prezimena i godine rođenja neko dođe do vašeg postpaid broja i krene da vas šikanira i uznemirava?
2) Da li biste tužili Telenor kao firmu i tražili neko obeštećenje ukoliko naravno taj direktorčić i ostala ekipa u toj firmi sve lepo ne zataškaju što se kosi sa dobrim poslovnim principima koje nadam se Telenor kao jedna velika kuća mora da sledi.
3) Da li biste nakon ovoga promenili operatera i `otkačili` Telenor zauvek, jer biste se možda poput mene osećali jako uvređeno (kao dugogodišnji korisnik iste firme) i prešli kod nekog drugog provajdera mobilne telefonije.

Hvala na čitanju, kao što rekoh u prethodnoj temi, molim samo za KONSTRUKTIVNE ODGOVORE, nikakve paušalne ocene, rekla kazala, sve ovo što sam rekao je živa istina, i žao mi je što se nisam na forumu obratio još onda (pre godinu i nešto dana) kada se to desilo da bih dobio od vas adekvatan savet jer mi je LICE koje je dobilo broj mimo bilo kakvog zakona i sudskog naloga tek nedavno reklo da mu `je dobar drug direktor u telenoru`.

Toliko. Hvala na čitanju.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 11.05.2015. 14:56 #593759

broj poruka: 12795
Ili menjaj operatera ili prijavi uznemiravanje kod njih i blokiraće ti taj broj. Najlakša opcija ti je u samom telefonu da blokiraš broj.

duqp dace bog 11.05.2015. 16:24 #593772

broj poruka: 3466

Da ti covek posalje tonu smsova i da nabavi brojeve od raznih ljudi iz tvoje okoline i da njima posalje 10 puta vise poruka nego sto si ti slao meni i mom drugaru bolesniku jedan.
drum ... 11.05.2015. 16:48 #593774

broj poruka: 1301

Kako dokazati to što si napisao ovde?

`Znate,moj ortak je bio malo pijan,kada smo u mom autu pušili marakanu i tad mi je rekao da mu je neki `kuronja` iz pomenute firme dao moj NOVI br telefona...`
Error @admin 11.05.2015. 23:05 #593813

broj poruka: 133
GOSPODINE ZELJKO JA BIH VAS NAJLJUBAZNIJE ZAMOLIO DA SE SANKCIONISE OVO KLEVETANJE I VREDJANJE.

UNAPRED HVALA.

::
:: Da ti covek posalje tonu smsova i da nabavi brojeve od raznih ljudi iz tvoje okoline i da njima posalje 10 puta vise poruka nego sto si ti slao meni i mom drugaru bolesniku jedan.
Daum ... 12.05.2015. 02:48 #593825

broj poruka: 12795
No hard feelings ali vaše lično prepucavanje ne moraju posetioci foruma da čitaju, rešite to sami...

duqp ma neka znaju ljudi 12.05.2015. 10:41 #593843

broj poruka: 3466

Da je covek pacijent prve klase. Dva dana salje izvinjenja molbe za oprostaj pa onda preti gazenjem autobusom i odlaskom za kanadu. Budala.
zerocool55 re 12.05.2015. 10:57 #593848

broj poruka: 1131
Error mora da si sprzio mozak kada si konzumirao marakanu..

micika988 @Error 12.05.2015. 16:07 #593875

broj poruka: 2053
A kaj se ti traumiras, el nesi doso odje da se zabavis il ne?

Eve ti nova berzaska oda, bit ce ti lakse:

http://tinyurl.com/k4ybgag

p.s.

pevusi je u snu i zubobolja ce proci :)...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs