Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Aman šta je ovim provajderima
STRANA 1 OD 1
dbqp Aman šta je ovim provajderima 02.03.2015. 19:17 T60644

status: user
broj poruka: 1368
Jel neko uopšte tamo vodi računa kakvi idiotski mejlovi sve pristižu??? Deseti put ovog meseca mi dolazi glupost slična ovoj... Totalno više ne kapiram u čemu je fazon, ... Napominjem da mi ovakve budalaštine do pre jedno 15-30 dana nikada ali NIKADA nisu dolazile na mail........ Ranije su napadali preko fejsbuka sa ovim forama (ako se neko seća pre 2-3 godine sam se i primio na jednu od njih i došao do koraka da im uplatim lovu) a sad udariše na mejlove i to šta više ne privatne, ne gmail, hotmail, yahoo, nego firmin mail...

A sada u potpunosti prenosim sadržinu ove glupotarije, a koga zanima o kakvoj stvari je reč nek poseti recimo ovaj link http://goo.gl/0kkUCT

Pozdrav,

Pišem ti ovu poruku sa suzama i tuge i znam da ova masaža će vas iznenaditi. Moje ime je Miss. Annicette Massoumah, ja sam jedini kći pokojnog gospodina Toure Massoumah. Moj pokojni otac je bio biznismen, On je bio vlasnik i direktor (Massoumeh Investment Company Ltd, Cote d`Ivoire također bave Cocao-kafe plantaže). Moj otac je bio otrovan do smrti njegovi poslovni saradnici za vrijeme jednog od njihovih poslovni sastanak. Prije smrti moga oca u bolnici PISAM u Cocody Abidjan, on mi je rekao svoje depozita u vrijednosti (3.800.000,00 €), koji je deponiran kod moje ime kao jedini naslednik u fond, svih materijalnih dokaza koji pokriva novac su netaknuti.

Moja voljena majka Hawa uključujući i moj mali brat Žika, i moja mlađa sestra Fatim su svi ubijeni u selu Deukoué dok su bježali iz političke krize / građanski rat koji je bio uzrok bivši predsjednik Obale Slonovače (Laurent Gbagbo) tijekom 2011-2012 Obale Slonovače političke kriza / građanskog rata.
Molim vas, ja ponizno traže vašu pomoć da se osigura dozvola boravka u vašoj zemlji za mene i da aranžman za mene da dođem u svoju zemlju za dalje školovanje. Ja sam spreman da vam ponuditi 15% od ukupnog novca kao naknadu za svoj trud za pomoć mi dođe u svoju zemlju, kao što sam vjerujem da će se ova transakcija zaključiti u roku od par dana označavaju svoj interes da mi pomogne.
Čekam vaš odgovor za više detalja.
S poštovanjem.
Annicette.

__________________________________ENGLISH________________________

Greetings,

I am writing you this message with tears and sorrow and I know this massage will surprise you. My name is Miss. Annicette Massoumah, I`m the only daughter of late Mr. Toure Massoumah. My late father was a businessman, He was the owner and Director of (Massoumeh Investment company Ltd, Cote d`Ivoire also deal in Cocao-coffee plantation). My father was poisoned to death by his business associates during one of their business meeting. Before the death of my father in PISAM hospital in Cocody Abidjan, he told me of his deposit valued (3,800,000.00 €) which he deposited with my name as the sole heir apparent to the fund, all the documentary evidence covering the money are intact.

My beloved mother Hawa including my little brother Zika, and my younger sister Fatim were all murdered in Deukoué village while they are fleeing from the political crisis/civil war that was cause by former Ivorian President (Laurent Gbagbo) during the 2011–2012 Ivorian political crisis/civil war.
Please, I am humbly seeking for your assistance to secure a resident permit in your country for me and also make arrangement for me to come over to your country to further my education. I am willing to offer you 15% of the total money as compensation for your effort for assisting me come over to your country as I believe that this transaction will be concluded within few days you signify your interest to assist me.
I am waiting for your respond for more details.
yours sincerely.
Annicette.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 02.03.2015. 19:38 #585242

broj poruka: 3008
trebalo je makar da prihvatis masazu :)

vladats Nigerijska prevara 02.03.2015. 19:40 #585243

broj poruka: 4537

Ako do sada nisi cuo za nju onda stvarno ne znam sta da ti kazem vise.

Kakve to veze ima sa provajderom ?

Nisi ti u Velikom Bratu pa da ti cita neko postu 24/7.

Vaskev re 02.03.2015. 20:30 #585250

broj poruka: 1673
Meni ovakva sr@nja uvek završe u spam-u i ponekad mi baš krivo što propuštam ovakve viceve. Inače nije mi jasno kako ljudima ovakve stvari nisu odmah sumnjive.

http://valid.canardpc.com/shbs65

WOT Nick: Vaske

vladats @ Vaskev 02.03.2015. 20:39 #585252

Malopre citam da se mesecno 2 zrtve minimum u Srbiji upecaju na ` semu 419 ` ili popularno Nigerijsku prevaru.Znaci ima ovaca jos uvek.

Vaskev Re: @ Vaskev 02.03.2015. 20:54 #585255

broj poruka: 1673
Ma znam, to je po principu svaka roba ima svog kupca, i ovo je vrsta robe (prodavci magle).

http://valid.canardpc.com/shbs65

WOT Nick: Vaske

::
:: Malopre citam da se mesecno 2 zrtve minimum u Srbiji upecaju na ` semu 419 ` ili popularno Nigerijsku prevaru.Znaci ima ovaca jos uvek
dbqp Pa i ja ovo pronadjem u spam folderu 02.03.2015. 21:09 #585260

broj poruka: 1368
Ali Outlook XP nema tu opciju a koristi se racunaru... I onda treba rucno brisati glupost koja nije vredna trosenja ocnog nerva za gledanje. Ne znam da li to mogu da izvedu nekako, da roknu neki filter ili sta ja znam neka ustaljena fraza koja se ponavlja da bude kljucna rec, otkud znam, uglavnom vidi se da je mail otisao na 50 adresa, tako da i to moze da bude indikator da je spamcina u pitanju. Bas ce neko da salje cirkularni mail preko yahoo.co.jp domena ili cega vec.

Sto je najgore da imam vremena i zivaca, i da nisam ubio mejl sa servera, rado bih se ja poigrao sa njom, ali zna se u kocki staro pravilo - Kuca uvek dobija :)

tortojed Kakve to veze ima sa, aman, provajderima? Ja sam prvu takvu... 02.03.2015. 22:26 #585278

broj poruka: 10998
``ponudu`` dobio na Eunet account email address (onda je jos bio EUnet.yu), pre petnaestak godinica (polako prolaze dani, dok godine lete).. Ubrzo sam saznao da je rec bila o tkz. nigerijskoj vezi, u svakom slucaju neki nigger, unuk cara Bokase, debeo i prljav kao prase, dosao sa zeljom da me (oskudice) spase ali je na kraju mogao samo da mi se napase...
Od tog doba propustio sam i-ha-haj prilika da se obogatim onliko i da svima vama podviknem sa nekih tamo Maldiva ili Emirata: zbogom ž0hari! []
gilopile .... 02.03.2015. 22:33 #585285

broj poruka: 9459

Torta nam nesto dobre volje :)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

vladats Made in U.S.A. 02.03.2015. 23:17 #585297

Ova debeljuca jos veruje u Deda Mraza.

> http://goo.gl/xcavV5

gilopile ... 02.03.2015. 23:20 #585298

broj poruka: 9459
Ma vratice se, kako da ne :D

Klasican pecaros.
Mada je verovatno i prica fejk. Dr.Phill,jbt LOL

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Daum ... 03.03.2015. 00:55 #585307

broj poruka: 12795
Još si zelen, sad da odem u spam na gmail imam 10 barem takvih, sve sabrano preko milijardu dolara me čeka...

Vodos vezbanje Engleskog... 03.03.2015. 08:25 #585314

broj poruka: 864
ja sam moj Engleski trenirao sa njima. Redovno sam im odgovarao, uvek je potrebno da im se uplati neka suma, jer navodno banka ne moze da troskove transakcije oduzme od tih silnih miliona, pa je neophodna uplata tih troskova. Posaljem im ja `kopiju` swift-a koji sam sam napravio u photoshopu, i dam broj telefona. Zovu, zovu, zovu....
Ko zna koliko je zurki i pijanki bilo kada su utripovali da im pare stizu.

Rezultat ?

Moj Engleski jezik nije bas napredovao kako treba, cak sam i nazadovao, pa sam resio da tu vrstu obuke zamenim nekom regularnom. Od tada im se ne javljam.
Bilo je to pre nekih 10-ak godina, email adresa na Verat-u.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 03.03.2015. 08:42 #585315

broj poruka: 1637
Mogu da ti dam sifru za mail koji sam koristio u srednjoj skoli ako volis da citas spam :D

http://tiny.cc/My500px
i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : powercolor 7850 1GB : samsung f3 500gb : seagate 1tb : creative x-fi : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 : hama urage exodus : a4tech x7

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Classy SLUSAJ OVO OVO JE MALO PAMETNIJA SORTA OD NIGERISKE PRINCEZE I OTROVANOG OCA 04.03.2015. 11:24 #585486

broj poruka: 546
The August 2014 Firefly’s Big Apple B’day Promotion Program has been
performed at our Asia Pacific Regional Headquarters here in Penang, Malaysia.
The August 2014 Firefly’s Big Apple B’day Promotion Program is registered
and organized in accordance with the Asian Gaming Board (A.G.B.) and the
World Lottery Regulation Act (W.L.R.A.).

We are pleased to officially notify you that Firefly Airline Malaysia has
approve your email address as a lucky winner of our Firefly’s Big Apple
B’day Promotion Program to receive the payout sum of 0,000,00 (One
Hundred And Ten Thousand United State Dollars) with email Ticket Number:
FFB-01ABD-04-14-668 and Reference Number: MY/221/10014 in Batch B /91102
randomly drew which consequently selected your email address as this year
August 2014 lucky winner.

You are therefore advice to contact Firefly Airline Dispatch Officer in
Charge of your winning cheque to you with the following information stated
below:

Firefly’s Big Apple B’day Dispatch Officer Contact Information:

KAO NAGRADU MORACETE DA LETITE CELU NOC IZNAD UKRAJINE I OBLASTI DONJETSKA.
ZAPAMTITE DA NIKO VAM NIKADA NECE DATI NISTA. NEMA RAZLOGA, NEMA DOBITNIKA, NEMA NAGRADNIH IGARA, NIKO NE DAJE PARE. ORGANIZACIJE KOJIMA TREBA DONACIJE KOJE JEDVA OPSTAJU SU BEZ PARA I VAMA NIKO NECE DATI NISTA, NIGDE, NIKADA ZA DZABE.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs