Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Share connection
STRANA 1 OD 1
Error Share connection 28.02.2015. 23:21 T60625

status: user
broj poruka: 133
TP Linkov ruter stigo za ADSL, nabijena mu jedna antena tipa http://www.winwin.rs/tp-link-tl-ant2408cl-mini-omni-interna-antena-8-dbi-na-2-4ghz-rp-sma-1127069.html, zidovi u zgradi tanki, cenim da bi mogao da pokrije lepu zapreminu signalom, pa razmisljam posto nisam stalno tamo a placam svakog meseca net, da ga lepo otkljucam, pa kome treba neka se kaci ako mu znaci.

Samo me malo kopka da li bi dolazilo do nekih zloupotreba, mada ne znam zasto bi to mene brinulo, ostajace mac adresa u sistemu pa neka jure uredjaj a ne mene. Protok je 10/1, neko bi mogao lepo da ga iskoristi za sta god oce.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Error A da naravno 28.02.2015. 23:24 #585029

broj poruka: 133
admin/admin bio bilo promenjeno u nesto, cisto da se ne nadje neki ekstravagantni smeker svetskog glasa i stasa i uzme da brljavi po setovanjima rutera

ramzesIII re.. 01.03.2015. 00:31 #585032

broj poruka: 1017

Daj nam adresu da dodjemo da se grebemo :)

vladats Nice shoot 01.03.2015. 21:24 #585151

broj poruka: 4537

Ja tako pustim komsijama po nekad free.Naravno onda ih pecam.Cisto informativno da sam u toku sta rade.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs