interesuje me kakva su vasa misljenja-iskustva sa njima nauime nemam mogucnost da uzmem drugog provajdera a ovi nude 20mb protok adsl i iptv za 1699 rsd Znam da im wi-fi net ni za onu stvar nije a ne znam adsl da li radi ok hvala na odgovorima unapred
Pa ne znam bas da li mogu da ti izvuku 20Mb/s i IPTV zajedno...
16.12.2014. 16:14
status: user broj poruka: 9421
Ali DO 20Mb/s mozda i mogu (10-15) :) U svakom slucaju, isti kao i svi drugi. Kod ADSLa ne utice provajder na kvalitet usluge, vec infrastruktura. Ako ti je sve na liniji centrala-kuca kako treba, radice ti svaki. Ako nije, zezace svaki. Po meni je ipak Telekom tu najjaci igrac a tek posle ostala boranija, prema tome, pogledaj gde je tu kvaka oko tih 20Mb/s, jer Telekom uvek ima najpovoljnije ponude.
PS. Wireless i IP telefonija preko istog su im OCAJNI!
Jako losa iskustva sa njima ocajna tehnicka podrska cesti kvarovi...
Bolje je ADSL...
Ali opet sve zavisi od mesta moze da se desi da kompsija pored tebe ima odlican adsl a ti pored njega ocajan ali svakako je ADSL bolji od oriona barem 5x
u pravu si wmarc do 20 mb ali i sa 8-do 10 bih bio zadovoljan a burazer koji se vodi na istoj adresi je sjebo postin ugovor pa ne bih da imam frku sa njima +adsli iptv u posti je 2500rsd a orion 1700 pa...
nije valjda da nema korisnika orion adsl na pc berzi koji mogu da podele svoje utiske sa ovim provajderom hteo sam da idem sutra da potpisem ugovor ako nema drasticnihzamerki na njihov adsl net
nije valjda da nema korisnika orion adsl na pc berzi koji mogu da podele svoje utiske sa ovim provajderom hteo sam da idem sutra da potpisem ugovor ako nema drasticnih zamerki na njihov adsl net
A koliko je ekvivalentni BOX paket u Telekomu? Plus ti je ukljucena i fiksna telefonska pretplata (500din mislim...) Sto se ADSL i IPTV paketa tice, trenutno niko po ceni ne moze da parira Telekomu. Batali Orion. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
MacBook Pro (Retina, 13-inch, Late 2012)
:: u pravu si wmarc do 20 mb ali i sa 8-do 10 bih bio zadovoljan a burazer koji se vodi na istoj adresi je sjebo postin ugovor pa ne bih da imam frku sa njima +adsli iptv u posti je 2500rsd a orion 1700 pa.. :: ::
za Orion....prinudjen sam da budem njihov korisnik, da ne objasnjavam tehnicke uslove i bla bla, idem preko wireless-a, airgrid m5, upucan signal do bola, inace sam mrezista i pao sam u nesvest kad sam video sta rade, i mogu samo da kazem da su ocajni.....
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
Njihov adsl mi nije radio poslednji put za vreme onog nevremena i poplava kada nisu radili fiksni telefoni kod mene u kraju. Pre toga se ne sećam kada je bilo problema - već par godina koristim isti.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.