Znaci imam SBB ov net neki na 2 Mbg placam 1590 din flat, I sta se desava imama 5 min 10 min nemam net i prekida tako k`o neki ... Nece stalno al` kad god mi treba ono prekida. Probao svasta dosli ovi iz sbba zamenili stavili novi modem ono malo drugacije al` opet isto ... I konacno zamenim cable Utp od modema do comp-a i proradi konacno sve kako bi trebalo ... Morao sam da idem naknadno do sbba za taj kablic ... Tako da sad radi al` reko ako neko m moze da koristi ....
Pa izgleda da sam dzaba trubio, Znaci opet se desava isto, ( 2 min. ima net 1min. nema i kida se tako ponavlja ) a ja sizim... nema vise sta da se menja da probao sam i sa drugim comp-om isto se desava ... Izgleda ovi iz sbb a nesto mrse kablove pa signal slabi ... Doduse zadnjih dana ne desava se cesto al` uvek moze da se desi, E kad mi kida skype da ne mogu da pricam 2min, pa 1 min prekid ...
ne volim kad neko kaze mi smo drzava ... ali realno sta ko je odgovoran kada se desavaju ovkve stvari ... kome se Vi zalite i da li Vas iko zarezuje il` samo broji uplatnice ...
Ona iglica koja ide u sbb modem koja daje signal je bila losa, onaj lik isekao, napravio novu ili sta vec, ubacio nazad u modem i od tada radi kao sat.
Ne mogu da zovem stalno, na tel. me samo prebacuju i cekam po ... lakse mi da odem, samo tamo bude reeed, svi se nesto zale sa ovim telefonima preko neta. Kaze jedan cile ma nosite sve ono Vase necu sa Vama nista... kaze ova pa znate ne moze potpisali ste ... L u D N I C A M i ja sam sumnjao da je slab signal, al` ovaj k`o proverav`o i kaze dobar je. Sad malo radi bolje al` desi se opet da dodje do prekida i onda trokiraaaa, da l` je neko zagusenje il` ... ma menjao ja modem rekoh vec ranije, menjao compove, kabl, redom ...
:: :: :: Ne mogu da zovem stalno, na tel. me samo prebacuju i cekam po ... lakse mi da odem, samo tamo bude reeed, svi se nesto zale sa ovim telefonima preko neta. :: Kaze jedan cile ma nosite sve ono Vase necu sa Vama nista... kaze ova pa znate ne moze potpisali ste ... L u D N I C :: M i ja sam sumnjao da je slab signal, al` ovaj k`o proverav`o i kaze dobar je. :: Sad malo radi bolje al` desi se opet da dodje do prekida i onda trokiraaaa, da l` je neko zagusenje il` .. :: ma menjao ja modem rekoh vec ranije, menjao compove, kabl, redom .. :: :: al` banda je banda ....
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.