Znaci bahcem se sa ovim vec godinu dana, evo pocecu sve redom ispocetka, pre jedno 7 godina kad sam uzeo novi komp sam napravio i prvi mejl preko Telekoma (tad je domen glasio ``nadlanu``) dok su 2010 izmenili domen na ``open.telekom.rs``, tada sam I napravio prvi Yahoo nalog preko Telekoma a facebook mi je preko Yahoo-a otvoren, e sad problem je u tome sto ne mogu da pristupim Yahoo-o vec skoro godinu dana jer sam zaboravio sifru, isao sam na ono forgot password I kaze mi da moram da se ulogujem na taj Telekom mail radi promene sifre, problem je sledeci, taj cuveni Telekom mailbox kad udjem u njega nema nikakvog inboxa sem nekog adresara I chat-a... guglao sam nesto I nasao sam samo ovu temu o ovome http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=76298 lik ima isti problem kao ja I dole se lik pojavi sa ss-om I njemu izgleda potpuno drugacije (do duse to je bilo 2011).
Mozda zato nemas inbox u @nadlanu adresi, jer se sve prosledjuje na novu?
Mislim da bi mogao da pozoves njihovu tehnicku podrsku i da ih pitas koje je resenje problema, trebalo bi da rade 24h ako se ne varam. Buduci da ti placas taj mailbox oni treba da lupaju glavu a ne ti.
Sada sam se ulogovao posle duzeg vremena na svoj mail tamo, ono je beda od webmaila. Inace, spama koliko hoces a tu adresu nigde nisam ostavio. Uzas :)
Pojedinacni problem. Nije prvi put da se desava, a verovatno ni poslednji. Zovi podrsku i resice u roku od par sati ili dana, a nakon toga podesi Yahoo nalog da se resetuje preko sigurnosnog pitanja, broja telefona il` sta ti vec odgovara i moze, pa lepo zaboravi da postoji to lelekomovo smece.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.