Od 15.09.2014. početna brzina Internet paketa će biti 25 mb/s, a naše korisnike očekuje i proširenje liste HD kanala. Duo i Trio paketi će biti obuhvaćeni ovim benefitima, a ostale detalje u vezi ponude ćemo objaviti u ponudeljak (15.09).
Mogu da povecaju na milion, kada su jedno veliko sranje. Ceo Beograd sam ispartao, nema mesta gde nisam ziveo i samo mi je u Visnjici radio mrtvi SBB kako treba.
Targo telekom je i mama i tata svim ostalim fic-firicima.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Targo se raspada na više strana trenutno. Nove korisnike nisu priključili više od godinu dana, deo postojećih korisnika ima problema, firma u velikom dugu... Džabe i da daju 100mbps za ``crvenu`` kad ne možeš postati korisnik navedenog provajdera.
:: Mogu da povecaju na milion, kada su jedno veliko sranje. Ceo Beograd sam ispartao, nema mesta gde nisam ziveo i samo mi je u Visnjici radio mrtvi SBB kako treba :: :: Targo telekom je i mama i tata svim ostalim fic-firicima :: :: http://www.targotelekom.rs/privatni-korisnici/internet :: :: :: INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems re :: ASUS Maximus VII Her :: KINGSTON HyperX 2x4 gb 180 :: MSI TF3 gtx 660 sl :: SAMSUNG 120gb EV :: CM V70 :: SAMSUNG 2233rz 3D 120h :: ::
ma jebem mater ja svima, i sbbu i telekomu i ostalima redom, samo povećavaju brzine a niko da spusti cene, najjeftiniji paket je 1500 dinara, + telefon ili kablovska i najjeftinije što možeš da uzmeš je 2200.
Od kad sam ih uveo 2007 godine ja sam progledao sa sugavog adsl.... da kucnem u drvo nikakve probleme nemam .Povecanje stize u poslednjem trenutku pred izlazak tone igara za praznike :) OD SBB nema bolje u ostalom to nije nasa firma vise ...
Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212 Motherboard Asus Maximus Hero 6 GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC SSD 128 Samsung Evo Pro Memory Kingston HyperX 2400 Mhz LC power Archangle 850 W
:: ma jebem mater ja svima, i sbbu i telekomu i ostalima redom, samo povećavaju brzine a niko da spusti cene, najjeftiniji paket je 1500 dinara, + telefon ili kablovska i najjeftinije što možeš da uzmeš je 2200. :: :: OĆU PAKET ZA 500 KINTI :: :: :: Asus K53S :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: HM6 :: 8GB DDR3 1333MH :: 500GB 5200rp :: 15.6 LED HD (1366x768 :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: N1030 WiFi+BT3. :: Altec Lansing® stereo speaker :: W7Pr :: ::
Pa nie baš svako, moj provijder, KBCnet, spustio cenu za WiFi internet za 700 dinara a povećao brzinu sa 10/2 na 15/3 Još uvek je malo skuplje nego što bi moglo ali mi je jedina mogućnost ovde kod mene a i lepo radi. Sada me obavestili da dobijam i 2 kartice za 3G neograničen internet i besplatan razgovor između njih. Eh, da, dolazi i besplatan IPTV, jedino što je pun Pinkova. Ali.... da, slažem se trebalo bi da bar država pusti neki `socijalni internet`, bar minimalni pa da svako može da sebi priušti bar neku vezicu sa svetom. Valjda se boje da većina ne sazna istinu koju ne serviraju televizije.
:: :: + :: :: :: ma jebem mater ja svima, i sbbu i telekomu i ostalima redom, samo povećavaju brzine a niko da spusti cene, najjeftiniji paket je 1500 dinara, + telefon ili kablovska i najjeftinije što možeš da uzmeš je 2200. :: :: :: :: OĆU PAKET ZA 500 KINTI :: :: :: :: :: :: Asus K53S :: :: Intel i7 2670QM 2.20GHz(3.10 Turbo :: :: HM6 :: :: 8GB DDR3 1333MH :: :: 500GB 5200rp :: :: 15.6 LED HD (1366x768 :: :: GT540M 1GB GDDR3 (DirectX 11)Optimus / HD300 :: :: N1030 WiFi+BT3. :: :: Altec Lansing® stereo speaker :: :: W7Pr :: :: :: ::
:: ma jebem mater ja svima, i sbbu i telekomu i ostalima redom, samo povećavaju brzine a niko da spusti cene, najjeftiniji paket je 1500 dinara, + telefon ili kablovska i najjeftinije što možeš da uzmeš je 2200. :: :: OĆU PAKET ZA 500 KINTI ::
Svaka čast, ubode srž problema. Šabani ne mogu da shvate da moraju da imaju paket sa damping cenom - imajući u vidu stanje tržišta. U stvari, problem je u tome što o poslovanju VEROVATNO odlučuje neko ko nije u Srbiji i nema pojma kakvo je ovde stanje.
Da korisniku das opremu na koriscenje, pruzas uslugu i pruzas podrsku za 500 din, pa.. jako tesko. Nisu provajderi krivi za stanje u zemlji (ne racunam Telekom), niti oni mogu da pruzaju cenu koja je niza od zbirne cene inputa u uslugu.. Ne mozes kinezu da kazes, slusaj nasi nemaju para daj rutere upola cene... Imas li predstavu koliko Telekom naplacuje port u centrali po korisniku? Za trenutno stanje telekomunikacija u Srbiji mozes da se zahvalis pre svega visedecenijskom monopolu Telekoma Srbije, olicenju rugla i leglu nesposobnih partijskih kadrova.
A mogu da daju 3G za ispod 400 din mesecno... Sto je meni sasvim dovoljno, pa cak i polagacke ako slucajno predjem 3GB potrosnje..
Mogao je Telekom kada vec dize cene pretplate da da i 512kbps u toj pretplati. Sad od mene nema nista, otkazao fiksni posto ga nisam ni koristio. Eto im i port na regleti...
Koliko ljudi ima IPTV, znaci i ADSL modem, a smrde nisu pustile internet. Hoce 1500 dinara za nesto sto coveku ne treba bas za toliko para.
Pravo resenje sa ovolikim brzinama je da se ljudi udruze i placaju jedan internet i daju pare u pocetku za opremu da se umreze, ali to kod nas ide malo teze. Svi izponabijali sifre kao da placaju ne znam sta, ili da ima kao nesto da im ukrade. Moj AP se zove NEPRETERUJ i banjujem samo torentase koji ne skinu brzine uploada pa mi smetaju da surfujem. Za par sati sto sam u stanu, glupo je da placam nesto sto se ne koristi, pa onda izvolte komsije...
A koju to podrsku leba ti pruzaju, `uzemljenje racunara - licnastom zicom`. Neka zadrze podrsku slobodno za sebe. Ionako su polupismeni i prosli montersku obuku od 2 nedelje. A za opremu tu je `Bubanj potok`, bolje ce da radi od ionako osakacenih varijanti hardwera u ponudi.
Nista dok ne zazivi nesto tipa `municipal fiber-to-the-home networks`, kao u normalim zemljama, tad ce biti nekog pomaka. Ovo do sada je samo igranje suge...
p.s. to za monopol si u potpunosti u pravu, ubija razvoj i tek ce ga sputavati
:: Da korisniku das opremu na koriscenje, pruzas uslugu i pruzas podrsku za 500 din, pa.. jako tesko. Nisu provajderi krivi za stanje u zemlji (ne racunam Telekom), niti oni mogu da pruzaju cenu koja je niza od zbirne cene inputa u uslugu.. Ne mozes kinezu da kazes, slusaj nasi nemaju para daj rutere upola cene... Imas li predstavu koliko Telekom naplacuje port u centrali po korisniku? Za trenutno stanje telekomunikacija u Srbiji mozes da se zahvalis pre svega visedecenijskom monopolu Telekoma Srbije, olicenju rugla i leglu nesposobnih partijskih kadrova :: :: ::
Prica se da su u problemu vec duze vreme, ali mene kao krajnjeg korisnika to ne treba da zanima. Sve dok mi pruzaju uslugu koju sam potpisao, bez prekida i slicno (a to rade od potpisivanja ugovora), ja nemam nikakvih zamerki.
Hoce li povecati brzine i onima sa FlatHome postpaid preplatom,npr meni je brzina 6 mb/s ? :) Ili ce povecati samo ovima sa ugovorima i koji imaju kombinacije internet/tv ?
Rekli su u njihovom call centru da stari korisnicima ostaje `sve isto` prelazom na novi digitalni risiver - `samo` da ponovo potpišu Ugovor na nove dve godine u duo mix paketu. A onda je iz paketa besplatnih kanala `nestalo` 15 kanala (čak i DW, Discovery sience, National geographic world i još 12 kanala) i za svaki traže dodatno plaćanje. Duo mix me košta 2700din sa 10Mb/s netom i osakaćenim paketom TV kanala. 10 puta sam zvao call centar zato što ima reklamirano čudo `gledaj unazad` nije radilo. I ta usluga je prvo bila u potpisanom paketu, onda su samo poslali poruku da `ko želi da koristi uslugu 72h unazad - doplata 110din`. Prešli su na smdrljivi princip navlakuše da vežu ljude ugovorom na dve godine, onda menjaju stvari po svom nahođenju. Onom ko podnese zahtev za raskid ugovora, traže da Plati sve rate zaključno sa datumom isteka ugovora. Živo čudo što su najavili povećanje brzine neta Baš u momentu kada Telekom reklamira Paket usluga koji je BOLJI i JEFTINIJI od njihovog ...
Ne shvatam kako mozete biti tako niski i sebicni, igrom slucaja znam da je v2 risiver nabavne cene oko 12000 dinara,(zna se da je cisco, i ipak da ima malo bagova ali nije neka no name sabanska oprema) a ti komentarises da `samo` treba potpisati novi ugovor na dve godine, pa sta leba ti ocekujes, da ce neko da ti da novu opremu bez ugovora, a i dalje servisiraju bilo kakve kvarove na opremi (koji su u vecini slucajeva uzrokovani strujnim udarima od strane eps-a i Ilije gromovnika), a tebi od volje, za 2700 dinzdi da li ces imati stari risiver i 10-15 Mbps ili novi risiver i 25 Mbps, sad samo je tvoja odluka, imas i varijantu za 3000 da dobijes i home gateway (koji isto kosta oko 8000rsd) i 40 Mbps+40 kanala na osnovnu ponudu digitalne, dobijas d3go, tv unazad 72 sata...), poenta je da ti ne daju nove uredjaje bez ugovora jer ces ti samo kroz redovno placanje da ga otplatis. A uboga sirotinja kojoj internet treba za facebook profile da se nasladjuju sa selfi fotografijama, neka traze druge jeftinije provajdere
+1 Izgleda da nema pravila jer recimo moze meni da radi super a komsiji koji se nalazi od mene nekoliko metara mozda radi ocajno to vazi za sve kao i za SBB !
:: Ja imam sbb oko 2 godine, nikad ne puca veza :: .uvek ide max brzinom, :: nemam na sta da se zalim i da hocu :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 2 :: ::
Stari risiver sa 10Mb/s im je crko, morali su da ga zamene. Sa novim risiverom nisama dobio ništa više sem 10Mb/s i prepolovljen broj kanala sa ugovorom na nove dve godine - niko nije spomenuo veći protok niti manje kanala. Kada sam ih nazvao, rekli su da su Prekrojili šta ide u free kanale a šta se plaća dodatno. Ništa ja NISAM MOGAO DA BIRAM druže. Ti SVE SLUČAJNO imaš puno informacija o ceni njihove opreme - što je jako zanimljivo - i LAJEŠ NA SVAKOG KO IH KRITIKUJE. Pitam se Sojkic-u zašto se baš toliko LIČNO zalažeš za ove Prevarante...
Pa da vam prenesem iskustva - u pitanju je jedna sabanska, sa ulice skupljenih `strucnih lica` pizdarija, a ne net-provajder. 5 godina su me hebali u mozak sa non-stop pucanjima bazne stanice na Vidikovcu i idiotskim objasnjenjima kako je to do radova u centrali, od 7/2 sam imao 2,6/0,8 kad se nategne, kad padne kisa i pukne grom 20 km dalje net sam mogao da zaboravim do sutra, i konacno sam se resio bednika i presao na Orion i prezadovoljan. I da, da neko ne pomisli da mi air-grid nije bio dobro upucan - jeste. Sa sve -59db i noise levelom od-90.
Asus P5QC, Q 6600, Geil GVP31600 2x2Gb DDR3, LC Power Metatron 8650, Ati Radeon 7950
licno koristim od 2008. godine.Bilo je sitnih problema do pre neki 3-4 godine od tada ne mogu da se zalim sve radi kako treba, neta nema samo kad rade nesto kod njih ovde u Kikindi i to mi drugar koji tamo radi javi da znam. Poceo sam sa 1,5Mbps i secam se da su mi bez obnove ugovora dizali na 3Mbps,6Mpbs posle sam presao na 10Mbps i bilo je lepo sve tip top. Sad sam na gold duo mix sa brzinom 20/1.5 Mbps cekam da vidim sta ce uraditi sa povecanjem brzine dal ce morati nov ugovor il ce me ko pre samo boostovati. Uzeo sam nov ugovor pre 3-4 meseca pa ne znam jel vec moze da se potpise drugi ... Al dobro u ponedeljak cemo svi znati vise :D
Intel i5-3570k@3,4GHz CM Storm Enforcer ASUS Maximus V Gene MSI GTX660Ti PE OC PATRIOT IEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W INTEL SSD 520 Series 120GB
Na SBB-u sam 4 godine.Za 4 godine bilo je sporadicnih pucanja veze ali na par sati.Nikakva velika primedba na rad te kompanije.Ja sam zadovoljan njihovim uslugama cak cu i fiksni telefon prebaciti kod njih.
ali zato što sam ih koristio na tri mesta (Železnik, Savski Venac, Voždovac) i na nijednom nisam imao većih problema. Najviše su zezali sa Savskim Vencem ali su to rešili, na Voždovcu tri nestanka interneta za pet godina, Železnik...znam da je radio super :).
E sad, da je pederski to sa starim korisnicima jeste ali realno meni brže od 10/1 ne treba. Niti sam neki daunloader, niti benčmarkujem brzinu neta svaki dan :) support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Ja imam bbs i koristim modem US robotik i prezadovoljan sam . Ping mi je beskonacan a brzinu nemogu da imerim jer Speed test to ne podrzava.... elem secam se koriscenja bbs-a tako da ove sve seronje od provajdera mohu samo da ga duvaju sa njohovim provajdingom. Sve su to prevaranti i tupadzije, meni su sad na IKOMU podigli sa 15 na 20mb/s e bas im hvala. Meni je bilo do jaja kada sam imao i modem i bbs.... pun mi k.... vise Srbije i tehnologije .... http://valid.canardpc.com/7wegij
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.