Bezobrazan covek, stavio zastitu na bezicni pristup. Namerno je stavio WEP da bi ljudi morali da se potrude da razbiju sifru, pa ce onda verovatno da imstavi mac filter...
:: Bezobrazan covek, stavio zastitu na bezicni pristup. Namerno je stavio WEP da bi ljudi morali da se potrude da razbiju sifru, pa ce onda verovatno da imstavi mac filter.. :: :: Gigabyte Z77M-D3H, i5 3570 :: 3x8GB ddr3 1333, SanDisk SSD 64GB, Win X :: Frontier DIV :: :: ::
Jebem ti ovaj forum ovde...Tacno sam znao da su sve retardi koji ne znaju da pomognu i da objasne neke stvari nego samo da kenjaju nesto...Ne znate ni razlog,za sta mi treba i sto radim zato nemojte kenjati... Trazio sam pomoca ako necete ili ne znate da objasnite odjebite onda odavde...!!!!
Glupo je da pljujes po celom forumu zbog nekoliko ljudi koji su se malo nasalili. A, ukoliko o istom imas takvo misljenje, zasto ga uopste posecujes?
Drugo, pojavio si se s pricom: `kako da namestim?`, bez ikakvog objasnjenja sta je do tog trenutka uradjeno, i sam sebi odgovorio sa `uspeo` - takodje, bez objasnjenja. Pritom, nisi pruzio ni jednu od osnovnih informacija, npr. verziju Kali distribucije. Ako zelis pomoc, red je da nesto i pruzis. Lepo bi bilo i da preneses svoje iskustvo koje bi kasnije, mozda, nekom drugom pomoglo - sta je bio problem i kako je resen? Ma koliko glupo mozda delovao u ovom trenutku, ti si taj koji je napravio temu zbog istog...
:: :: :: Jebem ti ovaj forum ovde...Tacno sam znao da su sve retardi koji ne znaju da pomognu i da objasne neke stvari nego samo da kenjaju nesto...Ne znate ni razlog,za sta mi treba i sto radim zato nemojte kenjati.. :: Trazio sam pomoca ako necete ili ne znate da objasnite odjebite onda odavde...!!! ::
Aj se ti lipo prvo upoznaj sa materijom i vrstama „WEP druzenja sa komsijom“: http://bit.ly/1wazhOo Za slucaj da ti komsija nije online, metod koji uglavnom radi ti je: -p 0841 napad, koji podrazumeva, 1. Kepcuring saobracaja 2. Stalnu reassocijaciju sa AP-om 3. Pomenuti 0841 napad (simulator saobracaja) i 4. Aircrack-ng, da u realnom vremenu proverava na svkih 5000iVs sta se desilo (suma sumarum bar 4-tiri konzolna prozora) Naravno postoje automatizovane alatke koje sve to rade, ali u proseku stucaju, sem ako si ih licno pisao (bez bar 20000IVs male su sanse da ces ista naci, a i onda pitanje je…)
p.s. detaljnija upustva su besmislena pored youtube-a i nama dragog googla…
:: :: :: Jebem ti ovaj forum ovde...Tacno sam znao da su sve retardi koji ne znaju da pomognu i da objasne neke stvari nego samo da kenjaju nesto...Ne znate ni razlog,za sta mi treba i sto radim zato nemojte kenjati.. :: Trazio sam pomoca ako necete ili ne znate da objasnite odjebite onda odavde...!!! ::
Hvala micika988.. Potrudicu se sam da nadjem na drugim forumima i youtubu... Nasao sam tut.gde sve lepo pise kako ista,ja to sve odradim i uvek mi fali IVs-a...A pustim do 200.000 paketica..
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.