Sta je ovo i zasto mi pristupa ruteru kada odem na tu adresu? Prestala je da mi radi skripta u jdownloader-u i kada sam isao na wizard da mi napravi novu ovo se pojavilo kao model name i host.
Nesto sumnjam da bi telekom zvanicno nesto imenovao `internet naplata`...
EDIT: To je izgleda neka gamad koja je hijackovala jdownloader, nisam znao da ima i domace gamadi...
je payment gateway. Prilikom transakcija novcanih online tj ako placas recimo racun za net i telefon online koristi se payment gateway. Znam da za telekom pocinje na A al nisam siguran 100% da li je Asto. No kad otkucas na goolu tj astro izadje i na listinu u Intesi i jos ponegde. Valjda je to ili tako nesto.
probao sam tvoju adresu i isto mi se automatski kao prebacuje na ruter. E sad, ja nisam hteo vise da probam, meni je dovoljna i ova informacija da tu nesto ne stima.
Skini par anti-malware programcica, imas ovde po forumu par saveta sto se toga tice i brisi to... Sto se tice Jdownloader-a koristio sam ga duze vreme pre par godina ali mislim da nema svrhe koristiti ga vise :) Pogotovo ne otkako su poceli da prave raznorazne papazjanije...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.