Ovo je sinoc pocelo da mi se desava a danas se nastavlja i prosto ne znam u cemu je fora. Dakle problem je sledeci,kada sveze upalim PC,udjem u browser i,je li,surfujem sve je ok sa netom,brzina 4mbps,sve kul na speed testu. Cim pokrenem neki stream tipa youtube,southparkstudios ili bilo sta sto ima veze sa nekim dloadom (patch igrice) brzina mi zakuca na 0.5-0.9 mbps (na speedtestu) i ne vraca se na 4mbps do ponovnog reboota. Da li mi tip nekog streama trigeruje neki update ili sta je u pitanju ja prosto ne kapiram.Ako neko ima neki predlog ili resenje bio bih zahvalan. U pitanju je telekom ISP. Hvalaa...
:: Jesi probao NetLimiter ? Bas u tom trenutko kad zakuca da vidis gde ti vuce net :: :: ::
Probao. Nesto sam iskombinovao sa nekim reinstalacijama i onemogucavanjem nekih addona,sad `kao` radi. Videcemo kako ce se ponasati dalje... Hvala u svakom slucaju,poz :)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.