Posto putujem koristim huawei modem kupljen u mts.Vec neko vreme ne mogu da pristupim internetu iako mi signal pokazuje da je odlican.Probao sam i sa chromeom i sa operom,mozilom explorerom ne pomaze.Kada pokusam pristup nekoj stranici onaj kruzic ucitava nenormalno dugo ali ne mogu da udjem u stranicu znaci vrti vrti i tako celo vreme. Probao sam i one jednostavnije stranice kao sto je livescore ali nece ni jednu da otvori.Ako neko zna problem ili je imao slicni ili isti molim neka pomogne.
Nego, bas mi cudno da mu ne radi, obicno samo bocnes i caos. Od podesavanja user/pass, port, zakacis se na mrezu, podesis dial UP i to bi trebalo da je to. Mene je zezao MTU, ali mi je otvarao neke sajtove...
Nego, ajd lepo reci coveku zasto ne moze da surfa, sto si se stiso :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Gile naucen svojim problemom širi dalje : :: :: @Nikola, da nisi izgoreo Gigabajte, pa su te spustili na 64k?
ok hvala sad cu da probam to.Evo sad sam primetio kad hocu na internet da se povezem kad kliknem odma mi CPU skoci na 100 % i onda moram da restartujem da bi spalo.To mi se nije pre desavalo.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.