Ima par dana kako gubim konekciju na svom racunaru dok internet radi normalno na laptopu i na smart TV-u. Isao sam starom metodom od proveravanja drajvera na pc-u i lan kartice al sve radi normalno. Nakon izvesnog vremena srigao je na red sam ADSL uredjaj ( HG530c ) i na njemu mi za moju ip adresu racunara kaze da je ` Lease Expired ` pa sam gledao po netu kako to moze da se namesti al bez rezultata pa ako je neko imao ovakav problem neka mi odgovori ili ovde ili na mail acc-a. Da napomenem staviosam da mi moj racunar ima ip 192.168.1.45 na ruteru a cak sam i stavio da mi sam konfigurise DNS i IP al nista nije pomoglo. Unapred HVALA.
Windows Hardware update Windows has detected that you have moved your mouse. Please restart your computer
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.