Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
PTT adsl
STRANA 1 OD 1
Ilija212 PTT adsl 10.03.2014. 18:39 T57018

status: user
broj poruka: 347
Pozdrav za sve,
imam pitanje za one koji su imali ptt adsl il ga jos uvek imaju, kakva su iskustva sa njima,da li net dobro radi, veza ne puca cesto i jos po nesto ako ima da se doda?
kakva je teh podrska ako dodje do kvara?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
acayo re 10.03.2014. 19:22 #545230

broj poruka: 851
Ja sam ih imao duze vreme i mogu ti reci da su fenomenalni. Mozda sam imao 4 prekida za godinu dana, brzine ne variraju, fin ping. Za tehnicku podrsku ne mogu da ti odgovorim, nikad mi nije trebala :)

Stripy Re 10.03.2014. 19:38 #545232

broj poruka: 4163
Za adsl ne znam, kablovski im je katastrofalan, sa čestim nestajanjem interneta, a o pingu i da ne govorim.

spasic87 Re:PTT adsl 10.03.2014. 20:41 #545234

broj poruka: 393
Koristim ptt adsl vec godinu dana i prezadovoljan sam kako radi ping je ok brzina takodje i nema pucanja mozda 2x za godinu dana.Sada imaju glupu punudu tako da cu ih uskoro napustiti.

sSHarK Predlog 10.03.2014. 20:43 #545235

broj poruka: 990

Ako imaš uslova za SBB uzmi Trio Gold i užuvaj!

i3-4340 | H60 | Z87 Pro3 | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP3
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gliga79 Re: PTT adsl 10.03.2014. 21:16 #545241

broj poruka: 4641
Koristio sam PTT ADSL oko 4-5 god, kvalitet usluge odlican. Veza stabilna i nema pucanja.
Ako zelis stabilnost i kvalitet slobodno uzimaj.
Ja sam presao na SBB zbog povoljne cene.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: Pozdrav za sve
:: imam pitanje za one koji su imali ptt adsl il ga jos uvek imaju, kakva su iskustva sa njima,da li net dobro radi, veza ne puca cesto i jos po nesto ako ima da se doda
:: kakva je teh podrska ako dodje do kvara
::
luja-88 Re: 10.03.2014. 22:18 #545249

broj poruka: 1637
Kvalitet veze zavisi od centrale, parice (stvari na koje sam PTT ne moze mnogo da utice)... To je nesto sto se ne moze generalizovati.

Sto se tice podrske, bio sam prilicno zadovoljan. Imao sam nekoliko problema za oko 2,5 godine koriscenja i uvek su mi veoma brzo izlazili u susret.
Ilija212 ok 11.03.2014. 00:46 #545260

broj poruka: 347

hvala na info svima, videcu jos da se cujem s njima pa ko zna

Netski ... 11.03.2014. 09:00 #545271

broj poruka: 241
PTT ADSL je nekad bio dobar(koristio ga 5 godina), sada je malo drugacija prica. Npr. navece bi veza znala fino da varira, to je vec dosta ljudi potvrdilo. Podrska bahata i prave se blesavi, a ni cene im vala nisu vise za sta ce raja da se hvata.
Ja sam imao konkretno problem sa prekidom veze 3 dana kontaktirao ih u tom periodu, oni rekli posle asistencije `onda mora da je nesto do vas, poslacemo terensku sluzbu`, ja reko to nema smisla, ako je kako kazete do mene i ako ste resetovali port moze biti samo do vas i do vaseg uredjaja.
Nakon 7 dana idiotizma sa strane podrske i `slusajte, znam sta pricam!` gluposti, otisao kod njih reko crko uredjaj bavim se informatikom 20 godina, dajte mi novi modem. Nije proslo par trenutaka dobio sam nov modem. Dosao kuci internet proradio.

Desetog dana javlja se isti `slusajte, znam sta pricam!`. `zovem u vezi vaseg problema, da se dogovorimo oko terenske sluzbe` :(

MACHINE Kao sto luja-88 rece 11.03.2014. 11:18 #545290

broj poruka: 5704
To nimalo ne zavisi od preprodavca usluga vec od opreme i insfrastrukture na potegu centrala-vasa fizicka lokacija

Jedino moze da varira kvalitet tehnicke podrske i eventualno deal koji imaju sa Telekomom o brzini i naicnu resevanja problema.

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

MaliAbner Re: Kao sto luja-88 rece 11.03.2014. 13:20 #545300

broj poruka: 7769
Ovo drugo ne bi trebalo da dolazi u pitanje buduci da im je gazda isti...
a to je drzavna Posta Srbije...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: To nimalo ne zavisi od preprodavca usluga vec od opreme i insfrastrukture na potegu centrala-vasa fizicka lokacij
:: Jedino moze da varira kvalitet tehnicke podrske i eventualno deal koji imaju sa Telekomom o brzini i naicnu resevanja problema
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs