Kako vi izlazite na kraj sa ovim `ponudama` i `akcijama`? Ja krace vreme koristim PTT adsl recimo imali akciju 10/1 za 1600 kinti, sto je bilo donekle podnosljivo, medjutim sada nemaju nista slicno!
Sta vi planirate, koji internet u Novu a da ne moramo da obijamo banke i fizicki se obracunavamo sa opraterima?? :)
Pošto živim u prigradskom naselju blizu NS gde nema šanse da će u neko skorije vreme doći kablovska ili optika ,uzeo sam pre par nedelja 20Mb kod Telekoma za 1900din na ugovor od 2god. Zadovoljan sam izvlačim 17.5Mb od tih 20 što je ogroman skok naspram 4Mb koje sam imao pre toga. Black Wolf
Velika je šteta što su u finansijskim problemima i pitanje je daljeg širenja optičke mreže, ali meni radi fantastično, ovih godinu dana i par meseci koliko sam kod njih.
Za 2400 dinara, 24/12Mbps (realno 26/13, pošto puštaju više) + digitalna TV (1600 din je bez TV-a).
To je IKOM? Ja sam hteo da predjem kod njih ali oni imaju neku glupu klauzulu u ugovoru da placas modem 100e ako se pokvari zbog vise sile, tj. sam od sebe. Ja da placam zbog vise sile. Pa sta sam ja? Samo zbog toga necu tamo.
@Netski Targo, SBB, IKOM, ADSL... i to bas tim redom...
@mighty Na tom primeru se vidi koliko smo mi kao nacija seljackog mentaliteta... Lelekom kao ususkana budzetkso-monopolisticka firma jednostavno ne zeli konkurenciju i gasi je preko ministarstava i to bez pogovora... Da bi IT zaziveo u ovoj zemlji drzava bi trebala da preuzme na sebe BACKBONE i razvuce je po celoj zemlji i to do mesta od minimum 2000 dusa... a onda da ponudi svima koji zele da se bave retail-om da dalje nude gradajnima po ekonomskim osnovama uz kontrolu drzave...
Elem ovo je stvarno najocitiji primer kako gmazovi zive na grbaci obicnog coveka i kako banalnim nacinom razmisljanja koce napredak drzave...
Zbog takve drzave i tog mentalnog sklopa vecine srbistanaca mogu samo da zahvalim Bogu sto se ne bavim stvarima koje svako ziv moze da radi inace bih umro od gladi u srbistanu... Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Velika je šteta što su u finansijskim problemima i pitanje je daljeg širenja optičke mreže, ali meni radi fantastično, ovih godinu dana i par meseci koliko sam kod njih :: :: Za 2400 dinara, 24/12Mbps (realno 26/13, pošto puštaju više) + digitalna TV (1600 din je bez TV-a) :: ::
ostalo sve u Beogradu je djubre neopevano, nakrcano i natovareno sve na par centrala, bez daljeg prosirenja da se malo mreza rastereti. Ko surfuje netom, skida torente i igra sam za sebe bez konekcije taj mozda nista i ne primecuje, ali onaj ko igra preko neta, ko bulji stalno u ping, ima sta i da vidi. Pola Beograda sam prosao, znaci sbb mi je radio kako treba samo u nekom pickovcu, znaci periferije grada. Ovo ostalo necu da komentarisem, glava da zaboli od dropova nekih, pucanja, pingova...
jebote, ljudi lete po svemiru i jos kakva cuda-muda, ja ne mogu da imam stabilan internet sa malim i stabilnim pingom. stvarno smo u kamenom dobu, sto je jos gore, taj sbb radi bolje u manjim gradovima nego u ovom selu. pridosla raja se nakacila na ikom i sbb, puca sve u sesnaest.
Samo da se zahvalim svima na ogovorima i da kazem da sa potpisao ugovor(ne pada mi na pamet da reklamiram i jednim slovom kriminalisticku bandu) i nisam zadovoljan ni cenom ni brzinom, cena je ista kao i prosle godine a tako i brzina, ko je razumeo shvatice o kojoj bandi se radi.
2014. morali bi da imamo brzine oko 50Mbit-a za ~10€, ali izgleda da nikoga ne zabole!! Kradja ljudi...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.