Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Huawei E153 problem
STRANA 1 OD 1
offline71 Huawei E153 problem 10.12.2013. 20:45 T55869

status: user
broj poruka: 462
Verovatno je crkao,al` aj da pitam.Kada ga zakačim komp ga ne prepoznaje,ne nudi ni onu mts instalaciju,takođe ne vidi ni memorijsku karticu koja je u njemu.Ono što mi daje nadu,kada se ubaci sim kartica,pronađe mrežu(lampica treperi plavo),ali ga ni u tom slučaju mobile partner ne vidi.Sigurno je crkao,ali da vidim i vaša mišljenja.

P.S.da li je moguće da je na neki način obrisano sve sa njega,iz neke njegove fleš memorije,pa da ga zato ne vidi?Da li je proban unlock ili nešto drugo,softverski,čačkano ne znam,dobio ga.

Hvala unapred.

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Ako ti treba 10.12.2013. 21:12 #531171

broj poruka: 5704
poslacu ti otkljucan E1550. Jeste da je sporiji po protokolu ali isto radi.

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

offline71 Re: Ako ti treba 10.12.2013. 21:47 #531176

Može,završava posao,brzina nije toliko bitna pošto će se koristiti isključivo za surf.Šaljem ti podatke na mail sa berze,imam negde i onaj drugi,ali sad nema šanse da ga nađem :(

:: poslacu ti otkljucan E1550. Jeste da je sporiji po protokolu ali isto radi
::
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
MACHINE Re: Re: Ako ti treba 10.12.2013. 21:52 #531177

broj poruka: 5704
Ako si uy BG, mozemo se i naci, ako ne saljem preko preporucene poste u toku nedelje

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

:: Može,završava posao,brzina nije toliko bitna pošto će se koristiti isključivo za surf.Šaljem ti podatke na mail sa berze,imam negde i onaj drugi,ali sad nema šanse da ga nađem :(
:: :: poslacu ti otkljucan E1550. Jeste da je sporiji po protokolu ali isto radi
:: ::
:: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
gilopile ... 10.12.2013. 22:00 #531178

broj poruka: 9459
Mozda je crko, a mozda je jedan od data pinova na USB konektoru pokidan i stoga ne komunicira sa racunarom. To sto svetli znaci da dobija +5V, sto je dovoljno da ostvari konekciju, tj da se nakaci na baznu stanicu. Jesi pokusavao da nazoves broj kartice i da li kao zvoni, nedustupan si ili zauzet?

Rasklopi i pogledaj da nije neki vod pokidan pri konektoru, oce to jer je poveci i lako se zapne o njega kada je uboden :D

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

offline71 Re: ... 10.12.2013. 22:06 #531180

Rasklapao ga sve izgleda ok,ništa nagorelo ili pokidano.Da zovem karticu,da tako kažem,nisam se setio,sada ću i to da probam.

Machine:jesam iz bg,odgovara nalaženje,poslao ti mail na ovaj sa berze.

:: Mozda je crko, a mozda je jedan od data pinova na USB konektoru pokidan i stoga ne komunicira sa racunarom. To sto svetli znaci da dobija +5V, sto je dovoljno da ostvari konekciju, tj da se nakaci na baznu stanicu. Jesi pokusavao da nazoves broj kartice i da li kao zvoni, nedustupan si ili zauzet
:: Rasklopi i pogledaj da nije neki vod pokidan pri konektoru, oce to jer je poveci i lako se zapne o njega kada je uboden :
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs