Drugarica ima onaj Cisco SBB-ov modem, ali nije u BG, a ja hocu da joj podesim moj stari TP-link WiFi router Tl-WR542G i da joj ga posaljem, kupila tablet i to... Fazon je u tome sto moram da ga podesim kod kuce, pa da joj ga sibnem brzom postom. Pitanje je koju IP adresu da dodelim routeru? Pitam ovo zbog toga sto ne znam na kojoj je adresi sam modem, pa da ne dodje do preklapanja.
su kao sto je rekao kolega kizo na 100.1 Slobodno ostavi na 1.1 i nema sanse da dodje do preklapanja... Makar imala opremu od bilo kog provajdera svi osim telekoma gledaju da im adrese modema budu drugacije nego 1.1
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.