naime ostao sam bez adsl-a jer menjam provajdera. kuci imam telekomov usb modem za sim karticu, pa me zanim da li mogu da ubacim bilo moju karticu, npr prepaid na kojoj imam besplatnih megabajta pa da to trosim za surf? Ako moze, da li neko zna kako treba da se podesi da bi to proradilo?
Ako je Huawei E1550 jednostavno se flashuje, ali me zaista trenutno mrzi da ti objasnjavam kako i da opet guglam, uglavnom moguce je osposobiti da cita i VIP i MTS kartice tako da proguglaj malo a postupak je krajnje jednostavan. Btw, sto ne probas da se istalish s nekim komshijom za Wi-Fi s obzirom da je GPRS tjs HSDPA tj mobilna internet mrezha KRAJNJE JADNA i PINGOVI SU KATASTROFA i zaista ti ne preporuchujem da se cimash oko toga, tih 500 mega ili koliko god imash ti nije dovoljno da pogledash ni mail a kamo li neki youtube ili ne daj ti Boze torrent da pustish... Elem, da ne tupim puno sutra ako budem raspolozen pojuricu link koji je meni pomogao da flashujem svoj telenorov Huawei E1550 (pretpostavljam da i ti imash takav) pa cu ti ovde okachiti, osim ako ti vec torta nije pomogao svojim linkovima a nadam se da jeste. Elem, tortisha, aj majke ti pogledaj mail koji ce da ti usledi za koji sekund apropo mog problema sa kompom i unapred ti hvala. :)
:: :: naime ostao sam bez adsl-a jer menjam provajdera. kuci imam telekomov usb modem za sim karticu, pa me zanim da li mogu da ubacim bilo moju karticu, npr prepaid na kojoj imam besplatnih megabajta pa da to trosim za surf :: Ako moze, da li neko zna kako treba da se podesi da bi to proradilo? :: :: Hvala unapred!
to je to, ne treba da guglas. :-) inace u kuci sam pa nmg da navatam net od komsija, nisu bas blizu oni koji imaju wifi, a prve komsije i ja delimo net, a druga strana ne da, propasce ako daju... :-)
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.