Čoek ima neki model 740N,i nakačen je na Thompson adsl modem.. Šta god mu uradim na quick setup,interneta nema ili se pojavi na kratko. Kako na računaru tako i na laptopu na spratu.Šta može biti problem?
jesi ga spojio direktno sa mreznom pa probao, i jesi li proverio da nisu podeseni mozda neki parametri u tcp/ip?
:: Hvala,ali capr je u tome da ne mogu da se dočepam podešavanja preko browsera... Nikako :: :: Ukucam adresu 192.168.1.1. i ono vrti,vrti,vrti.. I ništa ::
Jesam.. Radi kad ga zadnjeg uključiš,ali ne dozvoljava wpa2 zaštitu,ni bilo štra drugo. Odmah zabudali... Izgleda da ovaj thompson ruter ima neku gadost pa ne dozvoljava da se konekcija zaštiti.. Smor.. Neki lokalni provajder...
I jesi li promenio IP opseg na TP Linku (opcija LAN) Stavi da opseg bude 10.10.1.1 a ne 192.168... I radice ti sve... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
nesto mi tu nije logicno, to je nesto do tplinka, ne verujem da je do thompsona, mislim mozes to proveriti tako sto mu stavis wpa2 bez thompsona pa vidi kako ce se ponasati, ako se i dalje zaglupljuje, uradi update fw, ako ne, onda se dalje bakci sa thompsonom
:: :: Jesam.. Radi kad ga zadnjeg uključiš,ali ne dozvoljava wpa2 zaštitu,ni bilo štra drugo. Odmah zabudali... Izgleda da ovaj thompson ruter ima neku gadost pa ne dozvoljava da se konekcija zaštiti.. Smor.. Neki lokalni provajder.. :: ::
Probaću sutra.. I meni je čudno. Princip je kod svih TP link uređaja sličan, al ovo mi je izjelo živce. Nikako namestiti.. Reset,sve menjam,sve automatik,podešavanje wan,podešavanje lan... Uh..
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.