Zanima me kod koga je najpovoljniji paket za wi fi internet,znaci bez telefona i kablovske sam i nisam vlasnik stana...Citam sad za Orion,vredi li uzimati?Koliko izadje oprema i prikljucak?
Ne vidim zašto baš wifi internet, zašto ne ADSL ili kablovski... Wifi je skuplji i služi za zone gde nema pristupa sa ADSL-om. __________________ Scourge of PCBerza
Zato sto je podstanar i mozda nema adsl i nema kablovsku, a gazda ne zeli da uvodi jer on kao i bilo koji stanar moze da ode za mesec dva a on da ne nadje nikoga za taj stan neko vreme ili nadje ali taj novi stanar apsolutno ne zeli internet da placa jer mu mozda i ne treba i onda gazda ostane zaglavljen sa ugovorom na godinu ili dve i paca pare.
Ne znam koliko je moguće uopšte i koristiti Wifi net jer uglavnom mora da ima vezu sa centralom. Treba proveriti dostupnost uopšte. U suprotnom je jedina preostala opcija 3G. __________________ Scourge of PCBerza
:: Covak je lepo napisao da nije vlasnik stana i da nema ni telefon ni kablovsku...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.