Ljudi, pomozite mi. Ja sam iz NS. A treba mi pomoc, oce tetka da uvede net, zivi u SU. Aj preporucite dobrog provajdera za wireless. Ona nema mogucnost kablovskog, jer nema optickog kabla kabla kod nje. A takodje ne moze ni ADSL jer nema fixni. Nznm jel bolje preko operatera bezicni ili preko nekog provajder wireless? Ja sam ranije imao telenor, bio je bruka spor :/
Kontaktiraj Ecpwireless i vidi sa njima koji deo grada pokrivaju. Cene su im ok. Ili montiraj opremu kod tetke i vidi sta hvatas, valjda ces po SSID-u naci i provajdera pa kontaktiras.
@Codeos, s obzirom da je covek `90. godiste, tetka ne bi trebalo da je starija od 40g., taman za mene:) Ali ako Jova ima 90 godina, prepustam ti:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Kontaktiraj Ecpwireless i vidi sa njima koji deo grada pokrivaju. Cene su im ok. Ili montiraj opremu kod tetke i vidi sta hvatas, valjda ces po SSID-u naci i provajdera pa kontaktiras :: :: @Codeos, s obzirom da je covek `90. godiste, tetka ne bi trebalo da je starija od 40g., taman za mene:) Ali ako Jova ima 90 godina, prepustam ti: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Imao sam i ja muke pre kablovskog i adsl-a sa bezicnim netom, ali znam da danas ljudi imaju taj isti bezicni net kod istih mojih provajdera i nemaju nikakvih problema, dakle nije sve kao sto je bilo ranije i u pocetku, a verujem da je tako i u drugim gradovima.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.