Ili sam pijan ( a nisam pio) ili mi je IKOM ogranicio P2P saobracaj, znaci koji god torent da stavim ne ide brze od 1 Mega, a islo je ( u pitanju je flat 3 paket). Znaci stvaim jedan torent da se skida on ide max do 1, cim stavim drugi on ubije brzinu onom prvom ali zbirno opet ne prelaze 1 mega, probam sa torentom od Linuxa Ubuntu posto znam da je on ovek isao max koliko mi je net dozvoljavao, opet ista prica. Dali ima jos neko slican problem, posto mi je sada malo kasno da zovem podrsku. P.S. u pitanju je µTorrent ver 3.3 i sve je radilo ok do danas, nista u podesavanjima nije menjano niti je ogranicavan protok.
Bila je tema pre par dana da uTorrent 3.3 zesce zeza - zalili su se ljudi da mogu da skidaju samo jedan torent (tj ne mogu dva ili vise paralelno) ako me secanje dobro sluzi. Ja to nisam doziveo ali mogao bi da probas jos neki klijent, ili da ukljucis enkripciju saobracaja u utorentu.
Poznat mi je taj problem, ali ga ja nisam imao. Znaci bez problema vuce vise torenata istovremeno, samo sto se naprasno pojavio limit za max brzinu. Bas me raduje razgovor sa podrskom
kako mi je na sistemskom satu proslo 12.00h proradio normalno ( sat mi stoji na UK vremenu).Ne mogu da verujem da postoji dnevni limit, to bi bio vrhunac `flat paketa`, ali da ne zurim sa zakljucima, sacekacu razgovor sa podrskom, posto niko neprijavljuje slican problem.
Ja sam danas svukao 24 GB, remux je bio u pitanju, i nije opadala brzina ali nije bio P2P.Mada nisam primecivao da stavljaju neki limit na P2P (koristim Vuze). Probaj stariji utorrent stvarno se mnogo ljudi zali na ovaj novi.
Zale se na novi 3.3, jer ima trojanca u sebi. Meni je KAV u svim verzijama 3.3 nasao da poziva neki sajt i to pri samoj instalaciji. Cak sam pustio instalaciju sa iskljucenim KAV, ali cim sam ukljucio KAV dok je bio startovan uTorrent, odmah mi je izbacio ovo, sto se vuce po svim verzijama: http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?pid=720220
I ja sam se nocas vratio na 3.2.3, nocas je radilo sa promenljivom srecom, sada vuce max, pa cu da sacekam sa pozivom podrsci. Izvinjavam se na kasnom odgovoru, ali kuciste je `moralo` na redovno prolecne ciscenje.
Dugujem izvinjenje IKOM-u, izgleda da je ipak bio problem do µTorrent-a. Jeste da je nocas zezao posle prelaska na strariju verziju, ali danas radi kako bi trebalo ( brzinom kojom bi trebao) stoga se IZVINJAVAM, jeste da vecina nas prvo optuzimo provajdere za probleme sa netom ( i ja sam taj ) ali ovaj put oni nisu bili krivi.
Ma nema sta da se izvinjavas, cesto su i oni krivi, ja sam imao iste simptome pre, trajali su jedno nedelju dana. Isto su torrenti zakucavali na max 1 MB/s i nisu hteli da mrdnu a stranice su se ucitavale po minut.
Nazalost dosta zavisi od lokacije, meni na Vozdovcu dobro radi. Desi se povremeno da pukne na koju sekundu ali to se obicno ne primeti. Mada po stabilnosti ne moze da prismrdi PTT ADSL-u koji sam imao pre IKOM-a.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.