Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Ethernet cable
STRANA 1 OD 1
mkukic Ethernet cable 22.03.2013. 13:29 T52363

status: user
broj poruka: 2591
Da li je sigurno da se ethernet kabl ukljucuje/iskljucuje dok sistem/racunar radi ili mora da se gasi komp?

Drug me ubedjuje da treba da se gasi komp, ja kazem da ne mora... Mozda i gresim, ali koliko znam USB, Ethernet cable, zvucnici, slusalice i mikrofoni u zvucnu, mogu slobodno `na zivo` da se ukljucuju/iskljucuju. Znam da nije preporucljivo za PS/2 konektore za tastaturu i misa...

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gilopile ... 22.03.2013. 13:30 #483570

broj poruka: 9459
Ma nikakav problem. Iskljucuj koliko god hoces, nikakve veze nema, niti sta moze da crkne.
Mozes PS2 iskljucivati dok je sistem podignut i nema problema. radice kad se ukljuci ponovo. Jedino, ako sistem podignes bez PS2 misa ili tastature, u sistemu nece biti prijavljen sve do restarta i naravno nece funkcionisati. U obe varijante nije stetno za PC.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

mkukic ... 22.03.2013. 13:43 #483574

broj poruka: 2591
Hvala na odgovoru!

To za PS/2 sam naveo kao primer, on se uhvatio za ethernet kabl... Kao ti elektrosokovi nisu dobri ni u kom slucaju... Pa rekoh neka procita i vasa misljenja.

****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

alrad 22.03.2013. 15:20 #483587

broj poruka: 4829

Moze ako su instalirani odgovarajuci drajveri. Meni se desavalo da se zvucna iskljuci kad utaknem na zivo dok nisam preinstalirao drajver. To je manje bolna varijanta. Vise bolna je ako nesto nije u redu sa kucnim instalacijama.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs