Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Neko resenje ?
STRANA 1 OD 1
STRAH Neko resenje ? 07.03.2013. 19:15 T52158

status: user
broj poruka: 16
Poz ljudi,treba mi pomoc oko interneta na poslu. Internet je zakljucan ili sta vec ne moze da se ide ni na jednu stranicu sem na stranicu same firme. Ako moze mala pomoc da pokusam nesto da namestim da mogu da koristim net u svoje svrhe. :D Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nisavici Re: 07.03.2013. 19:27 #481113

broj poruka: 908

Imas na hirens boot cd-u onaj mini win xp,pa preko njega na net.tako ja na poslu,samo tiću :-)
Dexter013 @STRAH 08.03.2013. 10:01 #481248

broj poruka: 17093
Pa kad naleti shef ili te cinkari neko od kolega
a uvek ima bar 1 takav u svakoj firmi,
bice ti veselo. cuti bre i uzivaj, imas posao...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
count Verovatno je 08.03.2013. 13:58 #481293

broj poruka: 1353
samo `intranet` a internet ili nema ili je zaključan.
Ko što reče Dexter, ćuti i radi, ako se dosađuješ, metlu u ruke, možda dobiješ i povišicu. Tako sam i ja kada sam bi šef prizvodnje, ako neko nema trenutno šta da radi, dam mu metlu pa čisti dok nema nešto bolje. Da mi je neko lenčario i zahebavao na poslu leteo bi kroz prozor.

tortojed Mala ispravka/dopuna na komentar odkude nisavici: na istom disku 08.03.2013. 19:34 #481328

broj poruka: 10998
je i portable verzija Linux-a. Idi preko nje (mini xp ume da zajebava u networking-u)...
Doduse, i u jednom i u drugom slucaju bice malo (do umereno) problema: posto u brauzerima nema nekih plugin-ova, neki sadrzaji nece biti vidljivi (flash animacije i drugo)... Moze da se desi i da pristup nekim sajtovima bude otezan ili onemogucen (logovanje u google mail account, hotmail/live mail...).

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs