I meni je dugo vremena radio bez problema, ali ne i poslednjih par veceri. probao sam i sa ruterom i bez, iz safemod-a i iz win-a. po danu je sve u redu ali veceras npr. ping pokazuje gubitak od 19% na 100-tinjak paketa.
meni je bas pre 5 min nestao net na 10-15s i vratio se...u vecini slucajeva svuda rade s vremena na vreme nestona mrezi i to bas oko ovog vremena pa do ponoci(desava se da se zbog tih kratkih prekida u medjuvremenu i ruter zaglupi pa mora restart :( )
AMD Phenom II X6 1075T 3.0Ghz ASUS 990FX Sabertooth 2x4GB DDR3 2400Mhz HyperX Predator GA 6850 Windforce Fractal Design Define R4+window@Seasonic 520GM Samsung 830 128GB,2x2TB WD Green Xonar DX Logitech Z906 5.1 Logitech
:: Jel ima neko problema sa doticnim u vecernjim casovima, meni poslednjih par dana puca veza?U pitanju je Vracar ::
Iskreno mene u celoj prici najvise nervira podrska, posto uvek krene da se prebaci problem na korisnika> Mozda je vas ruter, imate promaju u stanu i sl. Zar je toliko problem reci imamo problem, resava se i vreme kada se ocekuje da proradi. Kod Verata mi se svidjalo sto si na sajtu lepo mogao da vidis kada su planirani radovi, ovde toga nema
A znaci do SBB-a je.. i mene ON LINE igre zajebavaju..pucaju... Connection lost itd... Stranice otvara..al mu nekad treba vremena..ja se istripovao da je do mene..pa resetovao modem..ruter..update windows... proverio kablove.. Scan celog komp..a ono.. ko bi rekao..cela Srbija zeza.. ok. Bar znam sta je :D
Znaš šta bi voleo da vidim. Jedan dan bez interneta.Ili još bolje mesec dana.Kako li bi se kretale statistike nasilja i nataliteta.Kolko bi se povecao il smanjio broj pokušaja samoubistva.
Vec metar dana imam net kao na dial up-u, upload ne postoji, net dodje i ode kad hoce a i kad dodje jedva stranicu otvori, na bilo kakav download mogu da zaboravim, em zbog nevidjeno male brzine em zbog toga sto puca stalno net. Bio njihov `serviser`, zamenio spliter i dosao do zakljucka da treba modem da se zameni i ako je taj isti modem najnormalnije radio do sad. Nalog je otvoren za novi modem pre skoro mesec dana, navodno treba neko da mi se javi iz tehnicke sluzbe i da dodje da zameni modem, od tad je proslo skoro mesec dana, niko se nije javio, nemaju modem da mi zamene a na svako moje pitanje, tipa kada ce biti posto sam bez neta itd, dobio sam odgovor `ne znam` a naravno, sad ce jos malo i racun da stigne za nesto sto ni nemam, a naravno da im necu platiti, nek dodju da seku pa da im nabijem modem tamo gde sunce ne sija! br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.