S vremena na vreme mi se desava da internet jednostavno prestane sa radom. Dakle, pojavi mi se znak uzvika na mrezi, pogledam modem i ruter sve lampice rade ali ni jedna ne treperi :S. Resim taj problem tako sto resetujem modem, ruter i komp i opet sve radi!? Da li je neko imao takav problem? Hvala!
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone 600W
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone
To mora bar JEDANPUT da se desi u toku dana kod svih provajdera, osim gde je plaćena paprena statična adresa, restart kod provajdera. Moguće je i da se lokalni - vaš adsl ruter zaglupi i sam restartuje ili trai da to uradite, povremeno, u uslovima ko zna kojih sve smetnji (od napajanja do same veze). AKo je često, tako je kako je zbog kvaliteta ili traži intervenciju ISP-a, jer nešto nije u redu sa opremom.
ja mogu samo da ti kazem da imam katastrofalno lose iskustvo sa masom linksys Wireless rutera, zbog njihove specificnosti, ne mora da znaci, ali najbolje da se cujes sa njima.. tplink rules
:: Pozz svima : :: :: S vremena na vreme mi se desava da internet jednostavno prestane sa radom. Dakle, pojavi mi se znak uzvika na mrezi, pogledam modem i ruter sve lampice rade ali ni jedna ne treperi :S. Resim taj problem tako sto resetujem modem, ruter i komp i opet sve radi!? Da li je neko imao takav problem? Hvala :: :: ASUS M4A87TD/USB :: AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 10 :: KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blu :: ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD :: WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/ :: CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone 600W
Hvala svima na odg. :). Cisco ruter sam pre par meseci uzeo nov preko ortaka, mozda je do njega, da nesto brljavi ili se istripuje! Zvacu sutra orion za svaki slucaj da vidim isto za net .)
Ps: Videcu u skorije vreme da predjem na sbb, mogo nude za ponudjene novce u odnosu na orion!
ASUS M4A87TD/USB3 AMD Phenom II X4 955 BE + Cooler Master Hyper 101 KINGSTON 4GB (2x2GB *2) 1600MHz DDR3 HyperX Blue ASUS Radeon HD 6870 1GB DC/2DI2S/1GD5 WESTERN DIGITAL Caviar Blue 500GB 7k 16MB SATA/2 CHIEFTEC BH-01B-B-B-OP + Silverstone 600W
Jao ljudi ja muku mucim sa SBB u zadnje vreme. Drug mi se zalio ranije, on je na Telekomu, ali vise mu se to ne desava. Kod mene je pocelo od pre desteak dana. Znaci internet radi, ali se na 15ak sekundi `pauzira`, da nekazem prekine. uklucim browser i ceka ceka ceka. a sto je najgore, igram onaj online bilijar, i dovoljno je da net nestane na par sekundi, oni me izbace i ja izgubim dragocene poene. Skinuo ruter, ubacio direkt modem, isto se desava. dolazili, merili signal, kazu imam savrsen signal, ne znaju do ceka je. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
da li jos neko ima ovih problema? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Jao ljudi ja muku mucim sa SBB u zadnje vreme. Drug mi se zalio ranije, on je na Telekomu, ali vise mu se to ne desava. Kod mene je pocelo od pre desteak dana :: Znaci internet radi, ali se na 15ak sekundi `pauzira`, da nekazem prekine. uklucim browser i ceka ceka ceka. a sto je najgore, igram onaj online bilijar, i dovoljno je da net nestane na par sekundi, oni me izbace i ja izgubim dragocene poene :: Skinuo ruter, ubacio direkt modem, isto se desava. dolazili, merili signal, kazu imam savrsen signal, ne znaju do ceka je. :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: ::
Ja imam cesto to iskakanje zutog uzvicnika a ruter sve prikazuje da je ok jer imam net na drugom kompu normalno.
Ladno kabal / kockica koja ide u mreznu ima kontakt, ako udje skroz i klikne ne radi tj. prekida, ali ako ga samo milimetar izvucem radi savrseno dok ne mrdnem malo kuciste, al dok sam ga ulovio 100 godina...
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.