Ovako da krenem koristim Total mix paket preko sb*-a, u pocetku sam bio prezadovoljan, ali vec sada ne moze da se izdrzi,tolerise itd...Nailme u pocetku ajde net veza mi pukne mozda 1 dnevno, kako vreme odmice sve cesce i cesce, sada po par puta u nekoliko minuta, nista drugo ne radim samo resetujem ruter.Naravno zvao sa call centar pre par dana kazu danas ce vas kontaktirati i resiti, dobro ajde kazem ja, prodje 1,2,3 dana nista...Zovi opet isto, zvacemo u toku dana, opet nisa, prodje par dana ja opet zovem (danas) ista prica zvacemo vas najkasnije do 14 h da se to resi...Evo opet nista, ja net jedva da mogu da koristim, veza puca li puca... Dajte neki savet, bilo sta, kako da postupim, mogu li ja nesto da namestim oko kompa, samo da ovo otklonim...Hvala unapred svima.
Evo konacno su me zvali jutros, nesto kao proveravali parametre i kazu da je do centrale, tj. ne moze posta da izdrzi protok od 16, tako da ce uputiti zahtev da se brzina smanji na 10, to ce kao da resi problem...videcu bas sta ce biti od toga. LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Čisto sumljam da će smanjivanje pomoći, ako je do toga bilo bi i pre. Proveri ti to lepo sve telefonske veze kod tebe i gledaj da modem bude sto bliže ulaza tel. linije, da zica bude što kraća ili probaj novu i da nije neko uključio neki telefon pre razvodnika.
Pa sta znam, tako mi rece ovaj lik kada sam citao te parametre koji su mu trebali... Ranije sam imao lelekomov net i nikada nije pukla veza, sve je bilo isto podeseno sto se telefona tice.Mada ima cale prijatelja u lelekomu pa cu videti da dodje da pogleda oko telefonskih podesavanja.,, LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Čisto sumljam da će smanjivanje pomoći, ako je do toga bilo bi i pre. Proveri ti to lepo sve telefonske veze kod tebe i gledaj da modem bude sto bliže ulaza tel. linije, da zica bude što kraća ili probaj novu i da nije neko uključio neki telefon pre razvodnika :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.