Kad ga je drugi prihvatio, drugi predstavio njegove izume, i drugi ce da ih stvara...
Dzabe ETF , kada studenti idu van zemlje da unovce svoje znanje....
Dzabe ulagati u nas kad nam vlast sve pokrade...
Narod cuti i radi dzabe, plate nigde nema, cigani i ostale etnicke manjine i svi ne -Srbi imaju veca prava u Srbiji od nas... A najvecu diskriminaciju upravo dozivljavamo mi sami... I dalje se nista ne menja , tapkamo u mestu i cekamo da se srozamo na dno dna...
Mozemo da se vadimo da nas je Amerika upropastila, al je cinjenica da smo sami za ovo krivi. Pogotovo za ovo Tadicevo vreme UNISTENJA od 8 GODINA....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
``Aha, vi ste glumac?`` ``ška bre? ma ne, bre, nesum``...``aa, znaci NISTE
14.12.2012. 21:06
status: user broj poruka: 10998
glumac?`` ``Po, po, mori...jesum gnjurac, u shyftarski kooratz``...``zenske jurim, al` slabo i vatam, poneki od momche gi i ufatim da mi mesi testise``... (Behim FakmiU, actor)
Re: sta sve ljudi traze na netu pa zavrse na blogu
14.12.2012. 22:19
status: user broj poruka: 1624
Ne pljujem ja Tadica, ja pljujem nas narod KOJI NISTA NE PREUZIMA ... Nista ne radi samo tapka u mestu....
Eto hrvati uz pomoc jednog lika koji se trkao, razvili motor uz pomoc Teslinih izuma,i masina koje su imali, i napravise najbrzi i najbolji elektricni automobil...
Ne obaziruci se na ruznu stranu , i ono sto su nam pocinili, bore se za Hrvatsku svakom zilom , i vole je vise od svega...
Mi jedino sto volimo su pare, a ni za to se ne borimo.Borci su pomrli, ostale samo ` Cke Beogradske `
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.
Necu da se osvrcem na cinjenicu da je u Americi jos 90.-tih bio opticki internet...
Hocu da se osvrnem na reci nase vlasti da NE VIDE SVRHU DA NAM UVODE DIGITALNU TELEVIZIJU, IAKO je svi u orkruzenju imaju , nama to ne treba jer smo zatucani... Sad kad su prinudjeni uvesce je , al prvo kad smisle kako ce da opeljese narod uvozeci televizore koji nece podrzavati nas digitalni standard, koji kako kazu ce biti unikatan pa ce samo odredjeni televizori da podrzavaju doticni ili cemo kupovati neke uredjaje gde ce opet da se neko enormno obogati...
Optika je od skoro pocela na Novom Beogradu,i nesto pomalo u centru, a kad cemo masovno preci na nju, bog sveti zna...
Evo i kod nas ima 1gb / 0.5gb protok... Al je cena ko zna kolka...120/60mb je 6000 mesecno uz ugovornu obavezu...
Nije mi jasno kakvi su ovo komentari !? Imaju Amre i Hrvat WOW sta ima u HR isl!??! Pa ima i kod nas (i kjod njih je za sada kao i sve samo u ZG) samo u BG .. da ne bude da reklamiram ostavljanjem linka ali potrazite na netu ukucajte u guglu fiber optic srbija i videcete da ima i kod nas (samo u BG-u za sada ali i kod njih je ponavljam samo u ZG za sada) .. wow ... hrvati imaju 1Gbps !??!?
Re: Re: [video]Hrvatski Telekom, optika za kucne korisnike 1Gbps
16.12.2012. 21:11
status: user broj poruka: 1624
Naravno da ima kod nas eno ti moj link...
Max brzina kod Targo-a recimo 2.5 gb / 1.25gb ... dakle 2500 mb / 1250 mb...
:: :: MSI 870A-G54 & Phenom 555BE@4GHz & 2X2GB Patriot 1600MHzATI 6770 1GB SSD INTEL 320 120GB + 1TB WD in Chieftech dragon ViewSonic VT2405LED/TV Tuner :: :: :: Minimalna brzina 1Gbps. Ovo samo ima u Americi google fiber i hrvat :: :: :: :: http://www.umrezen.in.rs/networking/hrvatski-telekom-uvodi-optiku-za-kucne-korisnike-sa-minimalnom-brzinom-od-1gbps-terastream :: :: :: :: :: :: :: :: Nije mi jasno kakvi su ovo komentari !? Imaju Amre i Hrvat WOW sta ima u HR isl!??! Pa ima i kod nas (i kjod njih je za sada kao i sve samo u ZG) samo u BG .. da ne bude da reklamiram ostavljanjem linka ali potrazite na netu ukucajte u guglu fiber optic srbija i videcete da ima i kod nas (samo u BG-u za sada ali i kod njih je ponavljam samo u ZG za sada) .. wow ... hrvati imaju 1Gbps !??!?
je 50mbps kod radijus vektor-a u surcinu golo govno i razmisljam kakav incident da napravim u vezi toga.
ja sam zvao targo pre pustanja optike da pitam gde ce prvo da puste, da uzmem neku garsonjeru i da uzivam i tu je bio problem sto bi svi stanari te zgrade morali da nesto zajedno rade bla bla i batalio sam, imam net na telefonu da citam pcb i jos 2 foruma i cao.
koji ce nam q te svemirske brzine. 2008 god sam sa 1mbps radio isto sto i sad.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.