Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
SBB D3
STRANA 1 OD 1
Nashman SBB D3 09.12.2012. 12:22 T50659

status: user
broj poruka: 146

Zameniše mi digitalni risiver pre dva dana,ali ovaj novi zakucava pri promeni kanala,posle minut,dva nastavi normalno da radi.Ima li neko iskustva sa ovim.Zvao sam teh.podršku,resetovali ga,neko vreme radio i opet isto.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gogi1 Re: SBB D3 09.12.2012. 13:21 #460371

broj poruka: 2076
i meni zeza povremeno. pogovo kad prebacujem sa kanala 203 na kanal 204. bas mu dugo treba da prebaci, ponekad i po 10ak sekundi, zakucava i duze ali bas bas retko.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

::
:: Zameniše mi digitalni risiver pre dva dana,ali ovaj novi zakucava pri promeni kanala,posle minut,dva nastavi normalno da radi.Ima li neko iskustva sa ovim.Zvao sam teh.podršku,resetovali ga,neko vreme radio i opet isto.
philaemos ... 09.12.2012. 15:49 #460392

broj poruka: 2743
Koji model D3 risivera imas?
Ja trenutno koristim Cisco Z4398, pre njega sam imao Z3375.
Menjanje kanala je kod njih uvek sporo, paljenje i inicijalizacija takodje, ulazak u meni, gledanje epg-a,...
I oba rade isto.
Nemoj da ocekujes da ce sve intsant da se desi kada nesto menjas.

Zakucavanje vec nije normalno, tu imas neki problem, ako ti internet i obicna kablovska televizija rade ok, onda je definitivno problem u risiveru koji koristis.

Nashman ... 09.12.2012. 16:36 #460399

broj poruka: 146

Cisko 4682DVB. To što je spor nije problem,koliko je problem da pri promeni kanala zakuca i čekam ga po pola minuta,minut da prebaci. Analogna TV i net su ok,a što se tiče risivera pokušaću da ga reklamiram i zamenim.Pade mi na pamet da nešto ne radim pri setovanju kako treba,ali nema tu baš mnogo filozofije.
philaemos ... 09.12.2012. 18:51 #460420

broj poruka: 2743
Ako vec nisi, mozes da uradis sledece:
- Iskljuci risiver iz struje, sacekaj malo, pa ga opet upali
- Udji u meni i vrati sve na pocetno podesavanje

Ako ne pomogne ili si vec probao onda zovi SBB i reklamiraj.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs