Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
treba mi savet...
STRANA 1 OD 1
vnemanja82 treba mi savet... 08.12.2012. 22:11 T50653

status: user
broj poruka: 182
Moj problem je sledeci:
Pre godinu dana sa caletom sam otisao do telekoma i potpisao ugovor za adsl na period od 1 godinu za brzinu od 4 mb/512 kb po ceni od oko 2100 dinara.Ugovor je potpisao cale posto se telefon vodi na njega,u medjuvremenu je ugovor istekao a cale otisao da radi u inostranstvo na duzi period,kad sam otisao da obnovim ugovor pod povoljnijim uslovima u ovoj promociji net 5,net 10,salterusa mi je rekla da mora otac da dodje jer se telfon vodi na njega i on je potpisao ugovor,ali posto je cale izvan zemlje ta solucija je ne izvodljiva,a ljudi iz telekoma se prave blesavi.Da li neko od Vas dobrih ljudi ima neki koristan savet za mene kako da resim ovaj problem,da prebacim adsl na svoje ili majcino ime,jer necu da im dajem 2100 din za nesto sto mogu da im platim 1500 :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
veljco ... 08.12.2012. 22:34 #460320

broj poruka: 84
jeste da mnogi pljuju sbb, ali ja imam samo pozitivna iskustva. To je moguce zbog toga sto ne koristim njihovu tehnicku podrsku, a i zbog toga sto mi stvarno radi za sve pare. Imam mix hd paket sa nekim v2 risiverom gde imam snimanje, pauzu live programa, gledanje programa unazad 72 sata, svasta nesto..., slika perfekcija, net 10/1mbit, telefon sa pretplatom 390 gde nemam dodatne troskove za call id, a imam 100 minuta za sve fiksne u zemlji i posle toga 1din/min opet za celu drzavu...pomislice neko da radim u sbb ali ne. Stvarno sam zadovoljan. Ako nemas doveden sbb kabl do kuce , vidim da sad imaju ovaj total mix, gde ima i adsl+tv, pa racunam da je i to bolje od telekoma na koji kukaju svi moji oznanici i jedva cekaju da im istekne ugovor i da beze. Eto toliko od mene.

veljco zaboravih 08.12.2012. 22:35 #460321

broj poruka: 84
sve ovo , tel+net+tv m kosta 3400din mesecno

tortojed Smrdljivi telekonji! To sto ti se desilo je KARAKTERISTICNO za... 08.12.2012. 22:39 #460322

broj poruka: 10998
njihovo ``poslovanje`` - laz, kradja, nepridrzavanje uslovima navedenim u ugovoru...
Probaj da od caleta dobijes fotokopiju licne karte ili pasosa i saglasnost da se ova koristi u tu i tu svrhu (treba da glasi na kevino ime ili tvoje ime). Overi to ovde, u Srbiji i sa time idi ponovo kod pichkerushe...

vnemanja82 Re: Smrdljivi telekonji! To sto ti se desilo je KARAKTERISTICNO za... 08.12.2012. 23:22 #460330

broj poruka: 182

:: njihovo ``poslovanje`` - laz, kradja, nepridrzavanje uslovima navedenim u ugovoru..
:: Probaj da od caleta dobijes fotokopiju licne karte ili pasosa i saglasnost da se ova koristi u tu i tu svrhu (treba da glasi na kevino ime ili tvoje ime). Overi to ovde, u Srbiji i sa time idi ponovo kod pichkerushe..
::
:: birokratija i papirologija je cudo,mora sve po propisima :)pa nije cale uzimao adsl zbog njega ne go zbog mene,sta sam trebao da telefon prebacim na svoje ime pa da mogu adsl takodje da uzmem na svoje ime,ma necu da se nerviram bice jos ovakvih gluposti sa njima :
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs