Da predstavim problem naime radi se o tome da u stanu imam ruter sa wirlesom e sad u jednoj od soba imam kompljuter sa wirles karticom koji se nalazi nekeh 10-15m od rutera i vata jako los signal na dve crtice vidi dok laptop koji imam on u istoj toj sobi vata 5 crtica signala i internet radi vrhunski. Interesuje me koju dobru wifi karticu da uzmem koja nece imati problema sa vatanjem signala?
lap drzis na visini (1m) a desktop na 10cm .. digni desktop na sto da je wifi antena na visini 1m - da li je tada signal bolji ?
nemoras da mejas nikakvu karticu u kompu .. eventualno da stavis produzni kabel od 1.2m i izdignes wifi antenicu .. tj odmaknes je od metalnog uzemljenog kucista ..
E, svi u kraju već imaju te antene, samo ti ne. Srču ti wireless samo tako, jedino za tebe nema, koliko ih je nakačeno.... inae ti ne bi smetalo što ima i koliko ima crtica - koliko god da ih ima, imaš brzinu i imaš internet. Jeste MALO manja... ali radi više nego ok... tako da prouči ti malo te wap pska wireless zaštite, a pusti antene... i još bolje: pređi na kabal-
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.