Sve ja to lepo povežem podesim lozinku,kloniram mac adresu(probao sam i bez kloniranja). i to štuca nekad radi nekad ne,onda uzmem direktno lan kablom vežem komp i onda štuca. Vežem direktno na modem,prestade da štuca.
Može li mi neko(bilo ko) pojasniti step baj step kako da ovo povežem. GRRRRRRRR!
Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
daj oznaku modema od sbb.... ali skoro 100% sam siguran da ti taj belkin pravi probleme.... ako imas mogucnosti pozajmi od nekog bilo koji drugi router... pa probaj.....jdean drugar je se isto napatio sa belkinom i sbb netom ... cim je uzeo asusa.. sve proradilo bez greske....
Isti modem, SBB, nema stucanja. Radi i na mac-u i na windows-u. Wifi konekcija je u pocetku pucala potpuno nasumicno dok nisam promenio kanal. Obnovi firmver i mozdda ces resiti probleme. Sa poslednjim sve radi dobro, evo ima vec 3 meseca, bez ijednog prekidanja, stucanja ili bilo cega drugog.
:: Sve ja to lepo povežem podesim lozinku,kloniram mac adresu(probao sam i bez kloniranja) :: i to štuca nekad radi nekad ne,onda uzmem direktno lan kablom vežem komp i onda štuca :: Vežem direktno na modem,prestade da štuca :: :: Može li mi neko(bilo ko) pojasniti step baj step kako da ovo povežem :: GRRRRRRRR :: :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: ::
My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb
:: Isti modem, SBB, nema stucanja. Radi i na mac-u i na windows-u. Wifi konekcija je u pocetku pucala potpuno nasumicno dok nisam promenio kanal. Obnovi firmver i mozdda ces resiti probleme. Sa poslednjim sve radi dobro, evo ima vec 3 meseca, bez ijednog prekidanja, stucanja ili bilo cega drugog :: :: :: :: Sve ja to lepo povežem podesim lozinku,kloniram mac adresu(probao sam i bez kloniranja) :: :: i to štuca nekad radi nekad ne,onda uzmem direktno lan kablom vežem komp i onda štuca :: :: Vežem direktno na modem,prestade da štuca :: :: :: :: Može li mi neko(bilo ko) pojasniti step baj step kako da ovo povežem :: :: GRRRRRRRR :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi :: :: :: :: My machine: HP 6730b c2D p8600 Intel 4500hd 3gb/160 gb :: :: :: ::
pazi, to te cupa samo ukoliko je problem mesanja signala zbog raznoraznih drugih uredjaja koji koriste isti kanal i pri tome ometaju signal, tako da se povremeno desava da wireless veza pukne. Resenje je menjanje kanala u setup stranici, u browseru. Videces sa leve strane gde pise wifi i tu imas podesavanje kanala. Ali ovo u tvom slucaju ne pije vodu jer imas problem i kada koristis lan konekciju. Probaj sa njihovim softverom. Mozda ima nekog uticaja, mada cisto sumnjam.
druze ako sam dobro razumeo... imas probleme i sa wi-fi konekcijom i kad mreznim kablom povezes racunar na router.......... a kad povezes direktno na modem problemi nestaju..... stoga 100% taj belkin... pravi probleme... ako je firmware up-to-date.... promena kanala nece mnogo pomoci....ali probaj.... ako mozes udi u podesavanja modema.. pa vidi da nema nekog konflikta adresa i slicni adresa routera bi trebala da bude (192.168.2.1) lan side pa vidi da modem ne dodeljuje istu adresu i WAN strani...... ako mozes stavi modem u bridge mod pa rucno setuj wan na Belkinu..... mtu vrednost.... na routeru je default 1500 mozd je na modemu manja.. ea 1492.. pa onda dolazi do overrun-a i bagovanja routerai modema.... jbg.... ako ne uspes nista trazi nekog ko ima malo vise iskustva sa mrezama... pa neka ti on pogleda podesi.....
Ja imam SBB i Belkin ruter ( http://www.tehnomanija.rs/ruteri/belkin-bezicni-ruter-f5d7234nt4h.html ).radi vec 3 godine mozda i jace..savrseno.. pu pu pu ..da ga ne ureknem :D Mozda si dobio neki izbagovani primerak.. Idi zameni ga :) Na njega nakacena dva Desktop racunara i LapTop preko wirelles-a i sljaka savrseno.. i naravno silni telefoni u medjuvremenu... MSI 770-C45 AM3 Athlon x3 445( otkljucan X4 ) TakeMS 2x1gb DDR3 1333Mhz+ 2gb DDR3 Kingston 1333Mhz 2x160GB Maxtor MSI OC 5670 1gb GDDR5 Asus DVD/RW
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.