Moze li mala pomoc ako se neko seca,od skoro sam na dial-upu kod verata.Ne mogu da se nikako konektujem,modem (536ep)se spoji -2 minuta proverava sifru i odustaje - javlja gresku 718.Sta bi jos moglo-trebalo da se podesi jer sam sve uobicajeno podesio-otcekirao.Mozda je problem broja -072 kojim pocinje broj,modem je ispravan-kod druga radi bey problema...
Da, sigurno je to sto Bogdan kaze, evo ako ne znas gde sta, kako...
Disable Dial Tone Detection If you cannot determine the cause of the `No Dial Tone` error message, it may be possible to work around the issue by disabling the dial tone detection of your modem. To disable dial tone detection: 1. Click Start, click Control Panel 2. Click Printers and Other Hardware, and then click Phone and Modem Options. 3. Click the Modem tab, click your modem on the list of installed modems, and then click Properties. 4. Click the Modem tab, click to clear the Wait for dial tone before dialing check box, and then click OK.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Covek je napisao da se spoji i proverava sifru 2-3 min
01.12.2012. 23:50
status: user broj poruka: 9421
Sto znaci da nema veze sa Wait 4 dial tone. Koji OS? Xp ili 7? Probaj sa nekim SMIN brojem. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8
Sve sam podesio kako treba ali nista,moguce je i da je sluzbenik na salteru pogresio u upisu lozinke prvi put jer on bira broj ali ne prolazi verifikaciju-kao da nisam registrovan mozda. Prvi broj 072 je kao pozivni nekog mesta ili je deo broja koji se poziva:npr 072 333 555 ili 011 pa 072 333 555,mozda gresim u upisu broja.
Os je Xp,inace radi sa drugim provajderom-jedino kazem taj pocetni broj ako je nesto specifican u odnosu na 011(042,072...) pa treba da se doda nesto posebno,U svakom slucaju hvala na pokusaju,videcu i sa provajderom oko lozinke... A potrebe su mi male -svaki drugi dan po 15 min ne vise.
Ok je broj. Mora da pocinje sa 072xxxxxx(bez razmaka kucaj:)) i ne treba nista dodatno upisivati, tipa 011 isl. jer se poziv tog broja tarifira isto bez obzira iz kog grada/sela/dela Srbije se zove.
Jesi dobio kakav SMS sa lozinkom...
EDIT: Sada vidim da ima i 042 SMIN Postpaid. U biti, imas sve na sajtu...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pristup Veratu je ili: 011/ 3060 606 ili 072/11 00 11 za prepaid - ako imaš uplatu kod Verata. Postpaid brojevi su: 072/51 00 11 i 072/21 00 11 i njih plaćaš preko računa Za prepaid uputstvo za username: Na jednom otvorenom nalogu možete imati nekoliko različitih paketa - Full i Satnih, i tada birate koji ćete da koristite. Ukoliko želite da koristite Full paket, u polje gde se unosi username upisujete username@FULL. Takođe, ukoliko želite da koristite Satni paket, u polje za username upisujete username@SATI, i na taj način sistem prepoznaje koji se od paketa koristi.
... možda nije pravilno podešeno da ima ili nema obezbeđenog slanja lozinke za pristup. Ako nisi probao i jedno i drugo, možda je to - ne prepoznaje ssl-ovanu lozinku, ili, neće da prihvati ako nije zaštićena ssl-om, iako je prava.
Isprobah sve zivo i nista i dalje ne prepoznaje pristupne sifre i javlja gresku-718.Zvao sam podrsku i promenio sifru za svaki slucaj i nista.Inace sa tom sifrom pristupam njihovom sajtu bez problema,sa drugog racunara.Imam 10 sati prepaida.Nije ni do broja 072 jer se normalno konektuje sa drugim provajderima ali sta je tu je ,snaci cu se nekako ptrko drugih provajdera.Hvala svima sto su probali da pomognu.
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.