Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Internet
Pristup Internetu
Telenor i siromasna ponuda - zasto ????
STRANA 1 OD 1
solaja777 Telenor i siromasna ponuda - zasto ???? 18.11.2012. 19:31 T50285

status: user
broj poruka: 3277
Telenor ima strahovito siromasnu ponudu mobilnih telefona, radi li telenor ista po pitanju da obogati ponudu, ovo je katastrofa - vec je izaslo dovoljno novih modela a oni ih jednostavno nemaju....

Hoce li biti nekakva promocija od strane telenora kad vec nemaju novih modela - msm OUTLET me ne zanima - izela ih takva ponuda...

Ako neko pita zasto telenor - pa,uglavnom poznanici / porodica ima tu mrezu, ili da se svi choporativno prebacimo kod drugog provajdera ali...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: Telenor i siromasna ponuda - zasto ???? 18.11.2012. 19:40 #454945

broj poruka: 3730

Koji telefon nemaju a da ti treba ?
koliko vidim sve sto se trazi imaju htc premijeru win 8 fona oni ga ponudili. E sad ako pricas mozda da nemaju na stanju to stvarno nemam pojma ja sam zadovoljan ponudom ali cenama nisam..

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: Telenor ima strahovito siromasnu ponudu mobilnih telefona, radi li telenor ista po pitanju da obogati ponudu, ovo je katastrofa - vec je izaslo dovoljno novih modela a oni ih jednostavno nemaju....
::
:: Hoce li biti nekakva promocija od strane telenora kad vec nemaju novih modela - msm OUTLET me ne zanima - izela ih takva ponuda..
:: Ako neko pita zasto telenor - pa,uglavnom poznanici / porodica ima tu mrezu, ili da se svi choporativno prebacimo kod drugog provajdera ali...
Daum Teraj ih u 3 lepe.... 18.11.2012. 19:41 #454946

broj poruka: 12795
...cene su im katastrofa, kako telefona tako i paketa. Uzeh pre par meseci kod Vipa Smart 1100 paket, ne mogu da se napričam mesečno, tj da potrošim. 1 Smart se tarifira kao 1 minut, 1 sms ili 1mb pa ti vidi. Potrošim oko 600 smartova mesečno i to sve za 1100 dinara.

solaja777 nije stvar sta meni treba, ali 18.11.2012. 19:53 #454947

bilo bi lepo da ima sony , Nokia novi modeli,... cisto da obogate ponudu,... vip ima dosta dobru ponudu telefona za razliku od telenora...
zerocool55 Pozz 18.11.2012. 20:07 #454948

broj poruka: 1131
Kao prvo ocu da opovrgnem tvrdnje da Vip ima veci izbor telefona od Telenora jer par telefona koji ima na sajtu Vipa nema u prodavnicama Vipa ja znam jer kada sam kupovao hteo sam da kupim HTC One X pa mi je rekal da nema vec dobrih mesec dva sigurno nema jos nekih fona a Telenor ima veci izbor e sada sto su im paketi ocaj i tuga to je druga prica ....
Dejzan Re: Teraj ih u 3 lepe.... 18.11.2012. 20:33 #454950

broj poruka: 3730

Vip ima pokrivenost katastrofa signal puca samo tako naravno zavisi de se kreces dok mts i telenor to nemaju.Vip ce sve da ucini da ljudi predju na njih i jesu dobri paketi ali opet dzaba ti paket kad te izda ....
Po meni Telenor ,Mts i vip imaju jake cene za aparate sve sto se uzima na ugovor u inostranstvu je ta cena bez paketa konkretno S2 kosta 340 evra a u telenoru toliko na dve godine bez ugovora cena da padnes u nesvest

AMD 965 X4 3.8 Ghz
Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H
2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power
HD 6870 Sapphire
Cooler Master HAF 912
LC Power Arkangel 850 W
Samsung SyncMaster P2470
Altec Lansing VS3151R
LOGITECH G400

:: ...cene su im katastrofa, kako telefona tako i paketa. Uzeh pre par meseci kod Vipa Smart 1100 paket, ne mogu da se napričam mesečno, tj da potrošim. 1 Smart se tarifira kao 1 minut, 1 sms ili 1mb pa ti vidi. Potrošim oko 600 smartova mesečno i to sve za 1100 dinara
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
putnik1 Re... 18.11.2012. 20:37 #454951

broj poruka: 99
Kod tog istog Telenora sam uzeo klincu pre godinu ipo telefon (neku nokiu) koju sam platio 6000 din. i uz telefon uzeo prenesi 200 paket na ugovor od 2 godine . Pre neki dan vidim da klinac ima vise minuta i poruka nego sto bi trebalo . Ja okrenem korisnicki servis (koji inace naplacuju 10 din po pozivu) i operater mi saopsti da paket za koji sam ja potpisao ugovor vise nema i da su me prebacili samoinicijativno na prenesi 220 koji je inace 200 din. skuplji ! Ja pitam odakle takva drskost da samoinicijativno menjaju ugovor a operater odgovara da je to tako ... Uostalom sta ce on drugo da kaze . I da ako nisam zadovoljan mogu da raskinem ugovor tako sto cu vratiti telefon i otplatiti ugovor do kraja ! Znaci 6 x 850 din. + telefon koji sam platio ! Necu raskinuti ugovor jer je ostalo 6 meseci ali znam da sigurno vise necu ostati u Telenoru posle isteka ugovora ! Ni ja niti bilo koji clan moje familije ! A da smo u normalnoj drzavi do ovoga sigurno nebi moglo da dodje nego u banana drzavi sve moze !

solaja777 Re: Re... 18.11.2012. 21:10 #454954

da, videh tu informaciju, nije u redu od telenora:

http://goo.gl/CrRk7

:: Kod tog istog Telenora sam uzeo klincu pre godinu ipo telefon (neku nokiu) koju sam platio 6000 din. i uz telefon uzeo prenesi 200 paket na ugovor od 2 godine . Pre neki dan vidim da klinac ima vise minuta i poruka nego sto bi trebalo . Ja okrenem korisnicki servis (koji inace naplacuju 10 din po pozivu) i operater mi saopsti da paket za koji sam ja potpisao ugovor vise nema i da su me prebacili samoinicijativno na prenesi 220 koji je inace 200 din. skuplji ! Ja pitam odakle takva drskost da samoinicijativno menjaju ugovor a operater odgovara da je to tako ... Uostalom sta ce on drugo da kaze . I da ako nisam zadovoljan mogu da raskinem ugovor tako sto cu vratiti telefon i otplatiti ugovor do kraja ! Znaci 6 x 850 din. + telefon koji sam platio ! Necu raskinuti ugovor jer je ostalo 6 meseci ali znam da sigurno vise necu ostati u Telenoru posle isteka ugovora ! Ni ja niti bilo koji clan moje familije ! A da smo u normalnoj drzavi do ovoga sigurno nebi moglo da dodje nego u banana drzavi sve moze
mali3538 Hah... 18.11.2012. 21:39 #454957

broj poruka: 115
Da je to samo Telenor bilo bi dobro....banke menjaju provizije kako im volja a ne obaveštavaju korisnike, ili odjednom počnu da naplaćuju poruke koje su bile besplatne, opet bez obaveštenja. Ne znam da li ste primetili da ste ovog meseca dobili račun za SBB u kom imate dug od 16din (plaćao sam sa njihovom uplatnicom i pisalo je 1020din, nisam se zajebao), izgleda da nisu dobro obračunali porez za 10. mesec, takođe bez ikakvog objašnjenja, izvinjenja i sl. (zašto bi?!?).

Razumem promenu cene usluge, dinar ipak pada u odnosu na evro. Malo ljudskosti bi dobrodošlo svima.

Elem, ponuda jesete slabija kod svih, da su telefoni skupi (sve u SRB je preskupo) i uz pakete i to je tačno ali zapitajte se da li mesečno 9€ (24 puta) dovoljno da smanji cenu nekog telefona, mislim i ta usluga košta...

EDIT: Bio sam na Mix1000 paketu kod telekoma i kad je ukinut taj paket ostavili su me na njemu sve dok sam nisam izabrao novi bez nekog roka, što je bilo i više nego korektno.
Poz.
Daum ... 18.11.2012. 21:55 #454960

Ja za ovih par meseci nisam imao problema sa prijemom, a iskreno da udjem u neki klub i izgubim signal neću baš da se bunim ako ću duplo manje da plaćam i duplo manje da dobijem.

Primera evo šta sam plaćao kod Telenora i šta kod Vipa:

Telenor: 1800 dinara mesečno, 300 minuta bilo koja mreža, kad potrošim 300 imam 1000 u Telenor mreži, 300 SMS, i 1GB mesečno podataka. Sve neiskorišćeno se prenosi u sledeći mesec i čuva do 3 maximalno. Račun mi je zbog više razgovora dolazio oko 2800 dinara.

VIP: 1080 dinara mesečno, 1100 Smart Poena da trošim kako mi se svidja, kad ih potrošim imam 1000 minuta u Vip mreži. Do sad mi nije nijednom račun prešao naznačenu cenu.

Daum Ajde što su mi uvek malo nabijali račun... 18.11.2012. 22:08 #454972

...nego što su me ujebali i pri sklapanju i pri raskidu.

Kad sam pravio ugovor uzeo sam HTC HD2 za 18.000 uz Prenesi Plus 1GB. Došao kući, ugasio telefon da prebacim kontakte iz drugog telefona, upalim kad ono nema 3G konekciju.

Pizdim tako dan, dva i izvalim kad stavim stariji model kartice sa drugim brojem pa vratim moju karticu imam 3G signal dok ne resetujem ili ugasim telefon. Drkali su me skoro mesec dana levo, desno, pa servis, pa u servisu kažu nije do HW ne možemo da vam zamenimo, u Telenoru ne mogu da mi daju nov telefon jer naravno nije pokvaren kako kaže servis a ja sjeban načisto. Na kraju mi je prslo u glavi nešto, otišao sam do Delta City-a i počeo scenu da im pravim da imaju 30 minuta da mi srede ovo kako znaju ili idem do tržišne inspekcije. Središe problem za 30 minuta, čovek našao negde stari model kartice, prebacio mi broj na nju i doneo karticu na vrata kući.

A tek što su me ujebali kad sam krenuo sa prebacivanjem na VIP. U maju ove godine prebacim vlasništvo broja sa ćaleta (jer sam morao preko njega da uzmem broj i telefon da bi plaćao telefon na 6x rata) i prebace mi oni. Posle 3 meseca skoro prijavim se za prebacivanje broja u Vip i naravno odbiju me. Zašto? Pa znate pošto ste prebacivali vlasništvo, vi se vodite kao nov korisnik i morate 3 meseca u mreži da budete da biste prešli na drugog operatera. Čak nisam više bio validan za popust za novi ugovor kod njih zbog toga.

Kažem ja zato, prebacite me na neki jeftini paket od 500 dinara gde imam 100 minuta dok ne prodje 10 dana da mogu da odem do VIPa. I šta se desi, stigne mi račun od 1800 dinara opet.

Pazi ovo: ja sam pričao 150 minuta tih 10 dana. Dakle tom logikom nabio sam 50 dodatnih minuta van mog paketa. E PA NIJE. Odem da ih pitam, jel kod vas minut košta 30 dinara?

A ne gospodine ovako je: pošto ste 10 dana samo koristili paket to se računa kao trećina paketa, pa ste tako dobili oko 35 minuta od paketa a ostalo ste platili kao višak.

JEBOTEEEE!!!!

Govnari na kvadrat, još kažu da je imbecil koji mi je prebacivao ugovor u maju trebao da mi kaže da ću izgubiti povlastice za otvaranje novog ugovora.

Ne želim u životu više da koristim njihove usluge, jajare su neopisive.

cakleni VIP 19.11.2012. 08:25 #455024

broj poruka: 320
Kad bi sad bilo smart 1100 za 1080 din, odmah bi prešao u VIP. Trenutno smart 700 košta 1390 din, a smart 1200 košta celih 1990 din. Ti si izgleda Daume ubo momenat.
Eto sad čekam neku `pametniju` akciju kod VIP-a.

Što se tiče telefona, pogledajte handy ili hendi ponudu, ima mts i vip s drugačijim aparatima.

edit : sad videh da na ove cene ima popust 20%, al i dalje je bitno skuplje od 1100 smart za 1080 din.

B55@4cores 3.6Ghz & CM 212+,
Gigabyte GA-770TA-UD3,
Gigabyte 5750 OC 1GB GDDR5,
Kingston HyperX DDR3 1600Mhz,
(WD 500Gb)x2, Recom 550W plus,
Altec Lansing ATP3

sSHarK Re: Teraj ih u 3 lepe.... 19.11.2012. 11:56 #455064

broj poruka: 990

I njih i vip, ja troshim oko 1000 scnet-ova/mes i to me koshta 64rsd/mes - ybg, Tele.com partnerska firma

i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | zVertex4+EZRX | AX750 | Stryker | U2311H -> U2713HM | G15+G9 | ATP3

:: ...cene su im katastrofa, kako telefona tako i paketa. Uzeh pre par meseci kod Vipa Smart 1100 paket, ne mogu da se napričam mesečno, tj da potrošim. 1 Smart se tarifira kao 1 minut, 1 sms ili 1mb pa ti vidi. Potrošim oko 600 smartova mesečno i to sve za 1100 dinara
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Od Telekoma... 19.11.2012. 12:05 #455068

broj poruka: 3742
ni toalet papir ne bih uzeo.

Meni su recimo bez obaveštenja promenili tarifu tj od sekundi počeli da računaju minute po započetom pozivu. Podršku tj. operatera nisam mogao da dobijem šest meseci. Račun počeo da raste sam od sebe.

Prešao u VIP i zadovoljan. Mesečno 1100 din. 325 minuta, 325 poruka i 325Mb. Po mom sabiranju to je 1075smartova. Uglavnom ne potrošim minute i megabajte do kraja, poruke ponekad prekoračim.

Telenor mi nit smrdi nit miriše jer nemam kontakt sa njima.
support normality

tortojed Telenor (alias Karici Brothers. alias eunet.yu) su klon telekoma.rs. 20.11.2012. 00:29 #455212

broj poruka: 10998
Podzakupci telekonjovi. Bezi od njih, kao od kuge...

sSHarK Re: Od Telekoma... 20.11.2012. 09:48 #455250

broj poruka: 990

dzzabe, druzze, `obichan` si potroshach i onda su te morogali kako im se digne...

- meni teleKnor apio br. iz `95-e (063/222-272), bio preko par meseci i kao ne mozzemo vam vratiti stari ali mozzete birate neki drugi br. - na`ranim ih SA goMnima, okrenem se i odem - sad pravimo predmrezzu i kod njih
u Norveshkoi pa cu im vrnem s`kamatu - (* )( *)!!!

i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | zVertex4+EZRX | AX750 | Stryker | U2311H -> U2713HM | G15+G9 | ATP3

:: ni toalet papir ne bih uzeo.
:: Meni su recimo bez obaveštenja promenili tarifu tj od sekundi počeli da računaju minute po započetom pozivu. Podršku tj. operatera nisam mogao da dobijem šest meseci. Račun počeo da raste sam od sebe.
:: Prešao u VIP i zadovoljan. Mesečno 1100 din. 325 minuta, 325 poruka i 325Mb. Po mom sabiranju to je 1075smartova. Uglavnom ne potrošim minute i megabajte do kraja, poruke ponekad prekoračim.
:: Telenor mi nit smrdi nit miriše jer nemam kontakt sa njima
:: support normalit
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ... 21.11.2012. 11:14 #455524

bogme lep su ti broj maknuli (063/222-272)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs