Ne, možeš da koristiš običan 56k modem, ali gde je tu svrha ISDN linije. ISDN modem ili ISDN terminal ti trebaju da bi koristio oba ISDN kanala i surfovao na 128k.
Imas kod nas vise vrsta ISDN-a 2+1 8+1 30+1 Ti mislis na 2+1 znaci imas 2 kanala za ili: 2 odvojena za razgovor ili 1 za razgovor i jedna za net pri 56k ili 1 za net 128k onaj +1 je kontrolni, kao identifikacija poziva ako te neko zove dok su ti oba kanala zauzeta. ISDN modem ti treba samo za net od 128k koliki se protok i ostavruje preko njega Pozdrav
U modem options, kod extra settings -> extra initialization commands uneses sifru B0 i onda ti rade oba kanala.
:: :: JA IMAM ISDN I IMAM JEDNO PITANJE! MENI RADI SAMO JEDAN KANAL (64K), KAKO DA UKLJUCIM DRUGI PA DA MI KONEKCIJA BUDE 128K?? :: :: :: POZZ SVIM :: ::
Broj postavljenih tema: 60383. Broj poslatih odgovora: 647293. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.