Danas sam presao sa telekonja na SBB i prijatno sam iznenadjen.Uzeo sam 10/1Mb paket,a speed test pokazuje ovo: http://www.speedtest.net/result/2249924925.png Da li je jos nekom sa pvakvim paketom ova brzina ili je ovo same nesto trenutno?
AMD X2 4800+ 2x1GB 800Mhz Kingston Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB WD 80GB Maxtor 40GB ATA :) XFX 8500GT LG W2240S-PN
I meni je tako, ali mogu ti reci da nema nista od stvarnih 14MB... Pusti speed test ka npr Nishu pa ces videti stvarnu brzinu... Meni tako pokazuje ka bg-u 14MB, a pusti 1080p na youtube i pocne da secka, dok mi je do skoro radilo idealno...
upravo sam ushao u meni novog D3 uredjaja i vidim da je izmenjen. Imam obichan mix paket. Sada rade usb ulazi, snimanje, i videoteka... Da li je neko primetio ovo i da li zna kako da pustim film iz videoteke, izaberem film i imam izbor `iznajmi`, posle trazi neki pin kod. Da li se `iznajmljivanje` dodatno placa ili ne?
Pin kod je ako imas stari hd ili hd dvr uredjaj 4321, a novi hd dvr v2 1234
Jok, dace ti da gledas filmove dzabe hehehheeh
Re: Frantic84 Modem kod instalacije pri aktivaciji ima promo paket 16/1.5 Mbps, a kasnije za nekoliko dana kad vam zatvore nalog ima potpisanu brzinu, tj. ono sto si potpisao na instalaciji
Igrajuci Max Payne 3 morao sam vise puta da gasim i palim net da bi mogao igru da igram......e sad zadnji put kad sam `disable` konekciju i ponovo pokusao da se konektujem jednostavno nisam mogao :/ resetovao sam adapter,palio - gasio...,ali nista :/ samo mi stoji zuti trouglic za znakom uzvika tamo dole gde je znak za internet (antenica),nije valjda da sam poj...a nesto ?
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.