Cene ADSL paketa sa dinamičkom IP adresom: Nova brzina Kampanja: ADSL sa UO od 24 meseca (cena sa PDV-om od 20%) do 5/1 Mbps 1,499.00 do 10/1 Mbps 1,899.00 do 20/1 Mbps 2,799.00
Cene ADSL paketa sa statičkom IP adresom (do 4 IP adrese): Nova brzina Kampanja: ADSL sa UO 12M (sa PDV-om od 20%) Broj fiksnih IP adresa do 5/1 Mbps 3.599,00 Do 4 do 10/1 Mbps 3.999,00 Do 4 do 20/1 Mbps 4.599,00 Do 4
Nova brzina Kampanja: ADSL sa UO 24M (sa PDV-om od 20%) Broj fiksnih IP adresa do 5/1 Mbps 3.199,00 Do 4 do 10/1 Mbps 3.699,00 Do 4 do 20/1 Mbps 4.299,00 Do 4
Verovatno ali rekoh da pitam za svaki slučaj možda neko nešto zna :D ,u svakom slučaju otići ću ovih dana do telekoma da ih pitam mogu li da obnovim ugovor i dobijem ovaj popust iako mi još ugovor nije istekao pošto sam već jednom tako uradio. Black Wolf
:: Mi cemo kao po obicaju dobiti nogu u bulju :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Nece ako imas vazeci ugovor. Ja zato ne potpisujem nista na vise od jedne godine. Jednom sam se zeznuo sa dve i ostao zarobljen sa 4Mb/s za nekih 3000 din. dok su svi ostali placali 1Mb/s a dobijali 4. Ako u okviru promocije ne postoji opcija od jedne godine, onda me i ne zanima. 2 godine je predug period. Ko zna kakvi ce paketi biti za godinu dana, a onaj ko ima ugovor na jos godinu, moze samo da sedi i da place...
Znam na šta misliš ja sam potpisao ugovor na 2 god u februaru ove godine i nisam trebao to da radim nego sam se bio zaletio ,ali kao što rekoh ja sam bio ponovo obnovio ugovor na 2 god i tako dobio tu promociju plaćaš 1 dobiješ 4 iako mi je bilo ostalo još godinu dana prethodnog ugovora ,videću u telekom centru šta kažu.
:: Nece ako imas vazeci ugovor :: Ja zato ne potpisujem nista na vise od jedne godine. Jednom sam se zeznuo sa dve i ostao zarobljen sa 4Mb/s za nekih 3000 din. dok su svi ostali placali 1Mb/s a dobijali 4 :: Ako u okviru promocije ne postoji opcija od jedne godine, onda me i ne zanima. 2 godine je predug period. Ko zna kakvi ce paketi biti za godinu dana, a onaj ko ima ugovor na jos godinu, moze samo da sedi i da place.. :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: HP ProBook 4530 :: Core i3 2330M, 8GB RAM, HD300 :: OS X Mountain Lion 10.8. :: :: :: A name koji već imamo kod njih ADSL hoće li se brzina što povećati :: :: Black Wolf :: :: :: ::
Re: - - - - - -@Crni Vuk: moras da obnovis ugovor. Meni je stari
16.10.2012. 16:47
status: user broj poruka: 10998
(4Mbit/s@1Mbit/s) istekao proletos (istekao je ``minimalni rok``). Od tada pa do danas placao sam preko 1800 rsd mesecno. Juce sam obnovio ugovor na bazi protoka 5@1Mbit/s, po ceni od 1500 rsd mesecno.
:: A name koji već imamo kod njih ADSL hoće li se brzina što povećati :: Black Wolf :: ::
Re: Re: - - - - - -@Crni Vuk: moras da obnovis ugovor. Meni je stari
16.10.2012. 16:52
status: user broj poruka: 1504
E to me zanima mogu li da obnovim ugovor na neki drugi paket iako mi još nioje istekao prethodni ugovor ,nego šta ti je taj minimalni ro? Black Wolf
:: (4Mbit/s@1Mbit/s) istekao proletos (istekao je ``minimalni rok``). Od tada pa do danas placao sam preko 1800 rsd mesecno. Juce sam obnovio ugovor na bazi protoka 5@1Mbit/s, po ceni od 1500 rsd mesecno :: :: :: :: A name koji već imamo kod njih ADSL hoće li se brzina što povećati :: :: Black Wolf :: :: :: ::
Da to bi trebalo da je tako kod svakog provajdera ali velim već sam jednom to uradio kod telekoma ponovo sam sklopio ugovor iako mi je ostalo još nekih 10 meseci prošlog ugovora. Black Wolf
:: Ako si pod ugovorom ne mozes jos jedan da sklapas, jedino da raskines stari (placas sve do kraja sta god da ti je ostalo) pa tek onda novi :: :: A ovo ce biti novi paketi :: stari se izbacuju, dakle :: ko ima 4 imace 5mbps itd :: :: Garant mora da uleti i nek akcija tipa 1000 din pod ugovorom za 5 mbps :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
meni ugovor istice ovog meseca, mada trazio sam preseljenje svih usluga na novu adresu i nadogradnju voda, na drugoj lokaciji i cekam ih vec tri meseca - kazu ne mogu iz tehnickih razloga da odrade, kada sam ih pitao koji su to razlozi - receno je da nemaju prevoz ???
Tako da sam pripremio adsl, iptv uredjaj koji cu vratiti za koji dan - po isteku ugovora a ujedno odustajem i od telefonske linije...pa neka me tuze...
Sto se tice duzine ugovora,VMARC je apsolutno u pravu,u septembru 2011 sam potpisao ugovor 2 godine 4mb za 1500 dianra,prvih 6 meseci za 1 dinar. Evo godinu dana kasnije stize ovo.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60359. Broj poslatih odgovora: 647038. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.