Imam problem, posto ubacim usb u racunar, racunar uopste ne prepoznaje modem. Sistem je XP. Dakle, kako da namestim racunar da mi prepozna USB modem(onaj huawei neki)? Kad ubacim modem u laptop on sam instalira drajvere i radi sve. Na drugovom kompu nece... Ako moze asistencija?
mislio da kod mene sve sljaka ,ali vip stik i jednu flesku komp nije hteo da prepozna nikako,ostalo je radilo bez problema (externi hard i jos par fleski)
Probaj sa zadnje strane da ubodes flash. Po edge ne trazi toliko struje, GSM ne toliko ali po HSPA, poprilicno vise trazi struje. Ako i dalje ne radi, onda probaj da ga instaliras pod SAFE mode with network. Tada bitrebalo da rad iz prve, ako je modem ispravan ili USB portovi.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
pogledaj u device manageru sta ima, mozes da odradis i view hidden devices. Navedi koje su komponente i koji je SP na XPu
:: Probaj sa zadnje strane da ubodes flash. Po edge ne trazi toliko struje, GSM ne toliko ali po HSPA, poprilicno vise trazi struje :: Ako i dalje ne radi, onda probaj da ga instaliras pod SAFE mode with network. Tada bitrebalo da rad iz prve, ako je modem ispravan ili USB portovi :: :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
da ne otvaram novu temu mts, jedno pitanje kako da otvorim na mts sajtu live chat sa operaterom zna li neko? jednom mi se sam otvorio kad sam bio tamo ali ta automatika vise ne radi
ako otvaraš sa kompa ta prva strana gde im se menjaju reklame, znači tu gde su slike, imaš skroz levo ikonice za društvene mreže, i na dnu jedina zelena ikonica ti je live chat, malo je teško da je promašiš :D a sa telefona već nisam siguran da može
evo gledam i ne vidim, slike tj reklame se menjaju ali tu ikonicu za drustvene mreze i zelenu za chat nema levo nema nista, skrolujem dole isto nema moze jos malo pojasnjenja
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.